Transport gratuit

Transport gratuit la comenzi
de peste 250 RON

Rapiditate

Comenzile Dvs sunt pregătite
in maxim 24 de ore !

Plata securizata

Comenzile pe Nailish.ro
sunt 100% sigure !

Fidelitate răsplătită

Reduceri de pana la 15%
In funcție de totalul produselor din coșul Dvs

Noutati

NAILISH ROMANIA
Geluri UV, Geluri Unghii, Oje Semipermanente

Cauti Geluri UV, oje semipermanente și produse pentru manichiura? Nailish este Brandul Dvs de produse pentru unghii de cea mai buna calitate. Pe site-ul nostru veți găsi necesarul de produse pentru manichiura, indiferent ca este cu gel UV, oja semipermanenta, rășină acrilica, unghii false sau tehnica cu șablon. Gelurile Color marca Nailish sunt Geluri UV și LED extrem de pigmentate, ce acoperă intr-un singur strat. Oja semipermanenta este de o calitate excepțională și este extrem de potrivită și pentru manichiura rusească, datorită texturii sale cremoase. Nailish va pune la dispoziție și o gama larga de Geluri de construcție, fiecare Gel UV fiind adaptat unei tehnici de manichiura in special. Este foarte important sa folosiți Geluri UV adaptate tehnicii pe care doriți sa o folosiți, de aceea echipa noastră este la dispoziția Dvs pentru a ca consilia in alegerea produselor pentru unghii care sunt cele mai potrivite pentru tehnica Dvs.

Mai mult
Nailish Gel Uv, Oja Semipermanenta, Manichiura, Unghii False

Oje Semipermanente

Gel Color

Gel Glitter

Blog

Descoperiți știrile mărcii Nailish și lumea unghiilor și a Nail art.

Produse pentru manichiura:Oferiți-vă geluri UV, produse pentru unghii și oje semipermanente de cea mai înaltă calitate.

Nailish este un brand de produse pentru construirea unghiilor destinate profesionistilor. Gamele noastre de gel UV sunt adaptate atat tehnicienilor avansati cat si celor la incoeut de drum. Pe site-ul nostru de vânzări online veți găsi tot ce aveți nevoie pentru construirea unghiilor cu gel UV si pudra acrilica, produsele esențiale pentru buna funcționare a afacerii dvs. ca tehnician de unghii.

Produsele Nailish pentru unghii sunt fabricate cu componenti de cea mai înaltă calitate! Fiecare gel UV pentru unghii este conceput, testat si modificat pentru a satisface nevoile celor mai buni ptehnicieni de unghii. Toate gelurile noastre pentru unghii, înainte de a fi create, trec si prin mâinile echipei noastre de tehnicieni și sunt supuse mai multor teste înainte de a fi validate și de a putea face parte din linia de produse pentru unghii Nailish.

Filozofia Nailish:Nailish, marca ta de succes!

Nailish este un brand de produse destinate profesionistilor, pentru construirea unghiilor. Gamele noastre de gel UV sunt adaptate atat tehnicienilor avansati cat si celor la inceput de drum. Pe site-ul nostru de vânzări online veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru construirea unghiilor cu gel UV si pudra acrilica, accessorii si toate produsele esențiale pentru buna funcționare a afacerii dvs. ca tehnician de unghii.

Dincolo de produse de unghii de inalta calitate, Nailish ofera si servicii pe masura renumelui sau : transport rapid, un serviciu client cu raspuns asigurat sub 48 de ore precum si un call center pentru a va ajuta in alegerea produselor adaptate tehnicilor dvs. Astfel, veti putea comanda acele produse si geluri UV care sunt cele mai bune pentru tehnicile pe care dvs le folositi.Nailish doreste sa fie cat mai aproape de dumneavoastra pentru a asigura o colaborare de succes si a va putea oferi exact acele produse de care aveti nevoie

Gel UV NailishGeluri UV de cea mai bună calitate pentru construcția unghiilor.

Gelul UV este astăzi produsul de bază pentru construcția unghiilor. Gelul UV este fundamentul muncii tale. Etapele de constructie a ughiilor trebuiesc realizate corect și, mai presus de toate, cu produse de înaltă calitate și ușor de lucrat pentru a obtine nu doar o constructie frumoasa din punct de vedere estetic, ci și cu rezistență și flexibilitate optime pentru a rezista în timp. De fapt, fiecare dintre clienții dvs. trebuie să poată trăi, lucra, se distra timp de câteva săptămâni, fără a risca ruperea, separarea sau pierderea calității unghiilor astfel construite.

Oje semipermanente pentru unghiiL’Apotheose, oja semipermanenta pentru unghii de cea mai înaltă calitate.

Am creat oja semipermanentă care va deveni în curând un « must have » in colecția dvs de oje semipermanente. Pigmentarea ojei semipermanente din colecția Apothéose de la Nailish este incredibilă și îți garantează o aplicare curată, fără urme, cu putere mare de acoperire de la prima aplicare pe unghie !

Veți descoperi oja ideala, ușor de aplicat, care vă va economisi timp și produs, cu o aplicare fara urme și extrem de plăcută.

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzi
de peste 250 RON

Rapiditate

Comenzile Dvs sunt pregătite
in maxim 24 de ore !

Plata securizata

Comenzile pe Nailish.ro
sunt 100% sigure !

Fidelitate răsplătită

Reduceri de pana la 15%
In funcție de totalul produselor din coșul Dvs
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou