Gel Color

In gama de geluri color Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV color pentru unghii.

Gel Color, Gel UV Color, gel uv color Unghii

Exista 76 articole

Arata 1-20 of 76 articolele

Filtre active

Gel Color Black

(Gel Color, Gel UV Color, gel uv color Unghii)

Gel color Black se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind...
13,50 lei 45,00 lei -70%
Gel color Black se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii...

Gel Color Mauve

(Gel Color, Gel UV Color, gel uv color Unghii)

Gel color Mauve se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind...
13,50 lei 45,00 lei -70%
Gel color Mauve se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii...

Gel Color Koral

(Gel Color, Gel UV Color, gel uv color Unghii)

Gel color Koral se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind...
13,50 lei 45,00 lei -70%
Gel color Koral se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii...

Gel Color Dare

(Gel Color, Gel UV Color, gel uv color Unghii)

Gel color Dare se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind...
13,50 lei 45,00 lei -70%
Gel color Dare se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii...

Gel Color Peach

(Gel Color, Gel UV Color, gel uv color Unghii)

Gel color Peach se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind...
13,50 lei 45,00 lei -70%
Gel color Peach se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii...

Gel UV color pentru unghii Nailish.

Gel Color din gama de geluri color Nailish a fost special creat pentru a satisface nevoile color mai exigenti tehnicieni  de unghii . 

In gama de geluri color Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV color. In functie de alegerea ta , cu gelul de unghii color Nailish  poti face manichiura cu gel aplicat pe ungia intreaga percum si manichiura french. 

De ce sa folosesti Gel Color Nailish:

⭐️ Gel Color Nailish are o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei mare de pigmenti de cea mai buna calitate . Astfel, nu vei avea nevoie sa aplici pe unghii mai mult de 2 straturi foarte subtiri pentru a obtine o acoperire perfecta . Vei castiga astfel timp pretios. 

⭐️ Gel Color Nailish precum toate produsele din gama de geluri color Nailish asigura o aplicare pe unghie fara urme de pensula.

⭐️ Gel Color Nailish va incanta clientele dumneavoastra prin frumusetea sa, iar in gama de gel de unghii color Nailish veti descoperi si alte geluri color deosebite prin eleganta si originalitatea lor. 

⭐️ Gel Color Nailish  precum si toate gelurile de unghii color din gama Nailish se pot aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel. 

Produs fabricat in Uniunea Europeana 

Gramaj: 5 ml

Mod de utilizare a produsului Gel Color Nailish:

1. Prima etapa consta in a construi unghia asa cum faceti de obicei  (puteti folosi pentru aceasta etapa gelul de baza Base One, si unul din gelurile de constructie Builder Fiber, Perfect Builder , Builder Thick sau oricare din gelurile Make Up Builder, in functie de preferintele dvs )

2. Dupa realizarea constructiei se aplica primul strat de Gel UV Color Black si se usuca sub lampa LED 30 secunde, sau 1 minute sub lampa UV. Datorita concentatiei mare de pigment se recomanda aplicarea de gel UV color in strat foarte subtire , pentru a asigura o uscare optima .
3. Se aplica al 2 lea strat foarte subtire de Gel Color si se  usuca sub lampa LED 60 secunde, sau 2 minute sub lampa UV. 

3. Se sigileaza cu Top Coat Magic Gloss sau cu Top Coat Matt Velours (daca se doresc unghii cu aspect mat)  si se usuca 60-90 de secunde in lampa LED sau 3-4 minute in lampa UV; 

4. Topul Magic Gloss si Top Coat Matt Velours nu au nenvoie de degresare cu Cleaner. Manichiura dvs este gata !

5. Nu uitați sa adăugați o tușa finala cu uleiurile de cuticule pentru care unghiile clientei Dvs va vor Multumi.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou