Oje Semipermanente Color

Oje Semipermanente Color

Exista 46 articole

Arata 1-20 of 46 articolele

Filtre active

Descopera noua colectie de oje semipermanente L'Apothéose !
Nailish a imaginat si creat pentru dumneavoastra aceasta noua gama de oje menita sa satisfaca cerintele celui mi exigent tehnician de unghii, precum si pentru a ajuta tehnicianul aflat la inceput de drum. O gama de produse cu adevarat exceptionala!
Cu baza integrata, oja semipermanenta L'apothéose va ajuta sa economisiti timp pretios in momentul aplicarii pe unghii. Aplicarea lacului de unghii L'apothéose nu necesita decat pregatirea unghiei si aplicarea solutiilor de pregatire (vezi aici pagina cu solutiile de pregatire a unghiei ).
Aceasta oja este prevazuta cu un nou capac Soft Touch care impiedica alunecarea, precum si de o pensula Silk ai carei peri au fost atent selectionati pentru a va oferi maximul de confort la aplicare. Forma pensulei este rotunjita la colturi, pentru a permite o aplicare perfecta in zona cuticulei, chiar si pentru tehnicianul incepator.
Ojele semipermanente L'Apothéose sunt extrem de pigmentate, ceea ce face posibila aplicarea lor dintr-un singur strat, de aceea este foarte important ca aplicarea acestora sa se faca in strat extrem de subtire pentru a permite filtrelor UV sau LED sa catalizeze complet produsul. Un produs incorect catalizat este nu numai periculos pentru unghie, insa se va si desprinde de pe unghie precum " o foita de ceapa".
Va indemnam deci sa tineti cont de continutul ridicat in pigment al ojelor Nailish si sa le aplicati in strat foarte subtire, urmat de o uscare completa la lampa.

Cum se aplica Oja Semipermanenta L'apothéose ?

1. Dupa pregatirea unghiei asa cum ati invatat la curs aplicati solutiile de pregatire necesare in functie de unghia si specificitatile clientei. Lasati sa se usuce la aer liber, fara a sufla pentru a grabi uscarea. Odata aceasta etapa realizata clienta nu mai are voie sa isi atinga unghia.
2. Luati pe pensula o cantitatea foarte mica de Oja Semipermanenta Color L'Apothéose si aplicati-o in strat pensulat dinspre cuticula inspre varf. Catalizati 60 de sec sub lampa UV, sau 30 de secunde sub lampa LED.
3. Sigilati cu topul Magic Gloss acordand o atentie deosebita varfului liber ce trebuie sa fie corect sigilat pentru a evita liftingul.
4. La scoaterea unghiilor din lampa lasati-le sa se "raceasca" un minut, dupa care aplicati in zona cuticulelor un ulei pentru cuticule . Aplicarea uleiului pe unghia "calda" poate duce la matuirea temporara a acesteia. Va sfatuim deci aplicarea acestuia la un minut dupa scoaterea unghiilor de sub lampa.

Manichiura dvs este gata si clienta beneficiaza acum de cele mai frumoase unghii, realizate cu una din Ojele semipermanente color L'Apothéose.

Cum se inlatura Ojele Semipermanente Color L'Apothéose?

Inlaturarea ojei semipermanente se poate face in doua feluri:
1. Prin dizolvarea cu lichid Soak Off.
Se matuieste cu un buffer suprafata unghiei si infasoara unghiile intr-un pad de bumbac imbibat cu lichid Soak Off peste care se pune folie de staniol sau clestisori special conceputi pentru aceasta faza. Se asteapta 6 minute dupa care se inlatura incet cu un pusher resturile de Oja semipermanenta.

2. Prin inlaturare cu pila sau cu freza electrica. Sfatuim folosirea frezei electrice pentru indepartarea ojei numai dupa acumularea uneie xperiente importante in domeniul unghiilor. Freza electrica folosita gresit poate crea traume permanente unghiei si de aceea va rugam sa o folositi numai dupa ce v-ati instruit in prealabil in vederea folosirii acesteia si dupa ce ati acumulat o experienta suficienta. Aplicarea Ojei semipermanente L'Apothéose ne necesitand strat de baza si nici constructie, se poate ajunge extrem de usor la unghia naturala a clientei. Un tehnician ne experimentat poate cauza daune importante. Va rugam sa nu neglijati acest aspect.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou