Catalog Manichiura / unghii

Nailish.ro va pune la dispozitie un catalog pentru tot ceea ce inseamna manichiura,  cu cele mai cautate produse pentru unghii,  pentru a raspunde tuturor nevoilor dvs de produse profesionale pentru manichiura. 

Produse pentru unghii și manichiură | Nailish

Exista 465 articole

Arata 1-20 of 465 articolele

Filtre active

In aceasta categoriei veti regasi toate produsele pentru constructia unghiilor.

Nailish acorda o atentei deosebita calitatii produselor pentru constructia unghiilor
Toate produsele pentru unghii marca Nailish sunt gandite si realizate de catre profesionisti, pentru profesionisti. 
Gelurile de unghii Nailish sunt dezvoltate de laboratoare de renume, conform specificatiilor precise, si testate de echipa noastra de tehnicieni de unghii, inainte de a fi introduse pe piata. 
Toate produsele Nailish (Gel UV, Gel de constructie/Gel Builder, oja semipermanenta, pudra acrilica, etc) au fost testate, modificate si validate de profesionisti incinte de a face parte din linia de produse pentru unghii Nailish. 

Oja semipermanenta pentru unghii.

Gama de oje semipermanente L'apothéose , un vis devenit realitate. 
Am imagination si dezvoltat aceasta noua gama pentru a va oferi cel mai bun lac semipermanent si pentru a satisface cei mai pretentiosi tehnicieni, precum si pentru a simplifica munca tehnicienilor la inceput de drum.
Cu baza sa incorporata, veti economici timp pretios. Aplicarea ojei semipermanente L'apothéose necesita doar plegatirea unghiei prin pilire si aplicarea de nail prep si primer sau nail bonder, dupa care puteti aplica direct oja semipermanenta de culoare . 
Noua pensula "silk brush", cu forma sa rotunjita si studiata pentru a va usura munca, face aplicarea ojei in zona cuticulei extrem de placuta si de usoara. Oja semipermanenta L'apothéose este extrem de pigmentata, ceea ce asigura o acoperire perfecta de la primul strat, iar textura sa va permite o aplicare fara urme. 
Pe scurt, Oja semipermanrnta L'apothéose este un produs cu care se lucreaza atat de usor incat nu vei putea rezista. Iar dizolvarea sa in 6 minute face ca veti adora oja semipermanenta Nailish din gama L'apothéose fara nici un dubiu! 

Produsele Nailish pe care le vei putea gasi in catalog pe site-ul nailish.ro iti vor indeplini visele ca tehnician de unghii: produse de cea mai inalta calitate, usor de lucrat, rezsitente, cu un aspect magnific, astfel incat clientele dvs sa fie mereu multumite !


Gel UV pentru unghii disponibili in catalog:

Calitate germana pentru manichiura ce rezsita pana la 4 saptamani.
Dezvoltat in laboratoare din Germania,  gelul UV Nailish va garanteaza calitate Made in Germany si va va permite sa consolidati increderea clientilor dvs prin utilizarea de produse de unghii de calitate . 
Va invitam sa descoperiti intreaga gama de gel UV disponibila in catalog: gel uv de constructie, Gel UV de baza, Gel UV monofaza, Gel UV de camuflaje /make up, Gel de culoare, Gel french (gel frenci, gel frens, gel frensi), gel de sigilare/top coat, acrilgel, gel uv colorat, gel glitter/gel cu sclipici, gel neon, gel spider, gel plastilina, oja semi-permanenta, oja de culoare semi, tot necesarul pentru nail art/decor de unghii: strass, pietre, decalcomanie, pudra, pigmenti, sclipici, freze si accesorii, pile, perii, lichide pentru pregatirea unghiei .
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou