Baze Rubber

Filtre active

Nailish Baza Rubber 

Nailish Baza Rubber este un produs cu densitate medie, autonivelant, ideal pentru întărirea unghiei naturale, precum și pentru realizarea unor extensii mici pe unghii cu sau fără șablon.

Acest produs poate fi, de asemenea, utilizat pentru a face întăriri pe unghii care sunt în mod natural lungi, dar care necesită corecție estetică și funcțională.

Prin urmare, este vorba de a da o curbă frumoasă unghiei naturale, permițându-i totodată să fie mai solidă și mai rezistentă la șocuri.

Nailish's Baza Rubber este, de asemenea, o bază, așa cum sugerează și numele, care poate fi aplicată sub gelul UV / LED înainte de a efectua o construcție. Aveți grijă să folosiți foarte puțin produs dacă doriți să utilizați această bază de extensie ca bază pentru gel UV / LED, deoarece folosind-o într-un strat gros sub construcția gelului, puteți avea lifting .

Efectuați manichiuri cu baza rubber Nailish și Economisiți timp și bani ! Acest produs de unghii este foarte îndrăgit de către toți tehnicienii de unghii care l-au folosit. Acest produs este, de asemenea, potrivit pentru tehnici de construcție fără pilire precum și pentru întrețineri .

Timp de catalizare: 120 secunde sub lampa UV sau 60 secunde sub lampa UV / LED.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou