Geluri 3 in 1

Lucrul cu Geluri 3 in 1 reprezinta o facilitate adoptata de foarte multi tehnicieni de unghii. Gelurile 3 in 1 permit realizarea unor manichiuri rapide, in doar cativa pasi, si asigura un castig de timp substantial, foarte apreciat de profesionisti in munca de salon. 

Geluri 3 in 1, Geluri UV 3 in 1, Gel 3 in 1 unghii

Filtre active

Munca tehnicienilor de unghii este facilitata de folosirea gelurilor 3 in 1.

Munca de salon a tehnicienilor de unghii este facilitata de folosirea de geluri 3 in 1, numite si geluri monofaza. Aceste geluri au calitatea de a oferi tehnicianului un gel de baza, de constructie si de sigilare intr-un singur produs. Puteti astetfel realiza manichiuri rapide si rezistente in doar cativa pasi, economisind timp pretios pentru dvs si clientele dvs.

Geluri 3 în 1 Nailish cu texturi diferite.

Gelurile 3 in 1 pentru unghii pe care marca Nailish le propune sunt disponibile in catalogul nostru de produse pentru unghii . Aveti optiunea intre 2 texturi diferite, una semi-lichida, auto nivelanta pentru tehnicienii de unghii ce iubesc aceste texturi, si una mai densa, ce se aporpie de textura gelurilor jeleu, ce nu este aut nivelanta . 


Astfel, orice tehnician de unghii va putea gasi in catalogul nostru de Geluri 3 in 1, textura ce corespunde cerintelor sale. 

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou