Geluri de constructie / Builder

Geluri de constructie / Builder, Gel Uv constructie / Builder

Exista 28 articole

Arata 1-20 of 28 articolele

Filtre active

Fiecare tehnician de unghii lucreaza cu un anumit tip de geluri de constructie in functie de tehnica de lucru cu care este obisnuit. 

Fie ca preferati un gel de constructie tip jeleu sau un gel autonivelant, nailish va pune la dispozitie in aceasta categorie geluri de constructie, cunsocute si sub numele de gel builder, intr-o varietate de vascozitati si texturi, pentru ca fiecare dintre voi sa isi poata gasi gelul de constructie adaptat tehnicii cu care el este obisnuit.

Gelul preferat al clientilor nostri este de departe Gelul Fiber.

Din multitudinea de geluri de constructie este cel care place marii majoritati. Autonivelant, nu arde, si este foarte usor de modelat chiar si pentru un technician de unghii incepator. 
Gama de geluri de constructie Make Up Builder Thick este formata din 4 nuante de gel de constructie de tip jeleu, care joaca in acelasi timp si rolul de gel de camuflaj datorita nuantelor ce pornesc de la roz deschis si merg pana la bej inchis. Aceste geluri de constructie sunt folisite cu mare succes in realizarea unghiilor arristice, dar se pot folosi si in manichiura de salon daca tehnicianul de unghii prefera un gel de constructie de tip jeleu. 

Gama de geluri de constructie Make Up Builder este o gama de geluri builder Autonivelante.

Gama de geluri de constructie Make Up Builder este o gama de geluri builder Autonivelante, care se lucreaza  extrem de usor, nu necesita multa pilire si sunt foarte usor de indepartat. Ca si gelurile din gama Builder Thick, si acestea contin pigment pentru mascarea imperfectiunilor unghiilor si sunt folosite cu succes ca geluri de camuflaj. Aceste geluri sunt in special folosite in munca de salon , pentru unghi ce se pot purta zi de zi. 

Ca si geluri builder fara pigment ( builder gel clear) veti putea alege intre gelurile Fiber (care prezinta aceleasi caracteristici ca si gelurile imbogatite cu fibra de sticla, fara insa a avea marele inconvenient al acestora si anume senzatia de arsura), Perfect Builder care este si un gel 3 in 1 transparent, Artistic Shape care are o textura putin mai vascoasa, si Extra Thick care este un gel cu o densitate foarte ridicata. 

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou