Geluri de constructie / Builder

Geluri de constructie / Builder, Gel Uv constructie / Builder

Exista 31 articole

Arata 1-20 of 31 articolele

Filtre active

Fiecare tehnician de unghii lucreaza cu un anumit tip de geluri de constructie in functie de tehnica de lucru cu care este obisnuit. 

Fie ca preferati un gel de constructie tip jeleu sau un gel autonivelant, nailish va pune la dispozitie in aceasta categorie geluri de constructie, cunsocute si sub numele de gel builder, intr-o varietate de vascozitati si texturi, pentru ca fiecare dintre voi sa isi poata gasi gelul de constructie adaptat tehnicii cu care el este obisnuit.

Gelul preferat al clientilor nostri este de departe Gelul Fiber.

Din multitudinea de geluri de constructie este cel care place marii majoritati. Autonivelant, nu arde, si este foarte usor de modelat chiar si pentru un technician de unghii incepator. 
Gama de geluri de constructie Make Up Builder Thick este formata din 4 nuante de gel de constructie de tip jeleu, care joaca in acelasi timp si rolul de gel de camuflaj datorita nuantelor ce pornesc de la roz deschis si merg pana la bej inchis. Aceste geluri de constructie sunt folisite cu mare succes in realizarea unghiilor arristice, dar se pot folosi si in manichiura de salon daca tehnicianul de unghii prefera un gel de constructie de tip jeleu. 

Gama de geluri de constructie Make Up Builder este o gama de geluri builder Autonivelante.

Gama de geluri de constructie Make Up Builder este o gama de geluri builder Autonivelante, care se lucreaza  extrem de usor, nu necesita multa pilire si sunt foarte usor de indepartat. Ca si gelurile din gama Builder Thick, si acestea contin pigment pentru mascarea imperfectiunilor unghiilor si sunt folosite cu succes ca geluri de camuflaj. Aceste geluri sunt in special folosite in munca de salon , pentru unghi ce se pot purta zi de zi. 

Ca si geluri builder fara pigment ( builder gel clear) veti putea alege intre gelurile Fiber (care prezinta aceleasi caracteristici ca si gelurile imbogatite cu fibra de sticla, fara insa a avea marele inconvenient al acestora si anume senzatia de arsura), Perfect Builder care este si un gel 3 in 1 transparent, Artistic Shape care are o textura putin mai vascoasa, si Extra Thick care este un gel cu o densitate foarte ridicata. 
Construcția unghiilor cu Gel de costructie Nailish.

Construirea unghiilor este unul dintre cei mai importanți pași și ar trebui făcută cu geluri UV de construcție de bună calitate. La Nailish iti punem la dispozitie geluri de constructii UV de ultima generatie, geluri de constructie care nu ard excesiv si au o rezistenta foarte mare la socuri.

Gelurile de constructie pe care le veti gasi in magazinul nostru online Nailish au un raport calitate-pret foarte bun.


În această categorie veți găsi gelul de constructie Fiber , geluri 3 în 1, precum și geluri de constructie Make Up Builder ( de constructie si de camuflaj in aceasi timp).
Printre diferitele geluri de constructie Nailish veți găsi gel transparent precum și geluri colorate care vă vor permite să executați unghii tehnice .

Intr-adevar, veti gasi in magazinul nostru Gel de constructii UV foarte rezistent si flexibil, de calitate germana la un raport calitate-pret imbatabil.Gel UV de construcție transparent sau camuflaj; cum să alegi gelul de construcție UV potrivit?

La Nailish iti oferim toate informatiile pentru a-ti alege corect Gelul UV pentru constructii. In prezent gasim pe piata mai multe tipuri de gel UV pentru constructii, transparent, alb, roz, bej...
Deci mai întâi vom stabili ce vrem să facem.

Daca dorim sa realizam unghii “french” vom opta mai degraba pentru un gel de constructie care va fi pigmentat, deci un Gel de constructie UV Make Up Builder (camuflaj).
Acest tip de gel ne va permite să ascundem defectele placii unghiale pentru a ne permite să obținem o manichiura french omogena și fără transparență.

La Nailish dorim sa iti oferim Gel de constructie UV de inalta calitate, gel de camuflaj care iti va permite atat sa ascunzi placa unghiei cat si sa realizezi construirea unghiilor tehnice cu o nuanta care va imita perfect culoarea unghiei naturale.

Vom alege un gel UV de constructie/ builder „clear” (sau transparent) în cazul în care intenționăm să aplicăm o culoare după aceea sau dacă scopul este de a crea incrustatii care să fie văzute prin transparenta unhiei tehnice.

Avantajele construcției cu Gel UV Construction Clear.

Gelul UV de construcție transparent nu are adaos de pigment în compoziția sa, este complet transparent. Faptul de a adăuga pigment în produs pentru a modifica pigmentarea acestuia îl face mai puțin rezistent și mai puțin elastic.


În cazul în care aplicarea unghiilor tehnice efectuată în gel UV de camuflaj ar avea dificultăți de rezistenta, se recomandă utilizarea gelului UV de construcție transparent pentru a obține o fixare optimă ( ex: Fiber, Perfect Builder) . Aderența la unghie va fi mai importantă datorită transparenței gelului.

Un alt avantaj al folosirii Clear Construction UV Gel se regaseste la intretinere. Când clienta vine să facem intretinerea unghiilor tehnice, va fi mult mai ușor să vedem dacă exista o problemă pe unghia naturală.
Vom putea vedea în transparență dacă construcția noastră a avut lifting și, de asemenea, vom putea detecta foarte ușor eventualele infiltrații de apă sau alte boli ale unghiei.

Vă sfătuim întotdeauna să lucrați cu Gel UV de construcție transparent pentru a asigura o fixare optimă și a reduce considerabil liftingul, in special la unghii care au probleme de lifting, cu excepția cazului în care ați dori să aplicați unghii tehnice  french. În acest din urmă caz, folositi Gel UV Make Up Builder pentru a-ți permite să ascunzi imperfecțiunile unghiei naturale și să realizezi manichiuri franțuzești curate și opace.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou