Geluri make-up cover, camuflaj

Geluri make-up cover, camuflaj, Gel Uv LED

Exista 12 articole

Arata 1-12 of 12 articolele

Filtre active

Nailish va propune 3 game de geluri de camuflaj / Make-up / Cover.

Pentru a va usura munca in salon precum si pentru a va oferi posibilitatea de alegere, Nailish va propune 3 game de geluri de camuflaj, dintre care 2 fac in acelasi timp oficiu de geluri de constructie (cunoscute si sub numele de Make-up Builder Cover).

Cele 3 game de geluri de camuflaj propuse de nailish sunt

1. Make Up - cuprinde 6 geluri de camuflaj clasice, pornind de la cel mai deschis roz, si mergand pana la un bej inchis. Acestea se aplica in strat subtire si au o putere de acoperire a imperfectiunilor unghiei foarte ridicata. 

2. Make Up Builder - este o gama de geluri de camuflaj Autonivelante, se lucreaza  extrem de usor, nu necesita multa pilire si sunt foarte usor de indepartat. Aceste geluri de make-up sunt in acelasi timp si geluri de cobstructie. Acestea contin pigment pentru mascarea imperfectiunilor unghiilor si sunt folosite cu succes ca geluri de camuflaj si de constructie in acelasi timp. Intrucat sunt auto nivelante aceste geluri se aseaza foarte frumos si necesita extrem de putina pilire, de aceea aceste geluri sunt in special folosite in munca de salon, pentru unghii ce se pot purta zi de zi, intrucat ele ajuta la realizarea unei manichuri in timp foare scurt si cu rezultate extraordinare

 3. Make Up Builder Thick - este formata din 4 nuante de gel de constructie de tip jeleu, care joaca in acelasi timp si rolul de gel de camuflaj datorita nuantelor ce pornesc de la roz deschis si merg pana la bej inchis. Aceste geluri de constructie sunt folisite in special la realizarea unghiilor arristice, dar se pot folosi si in manichiura de salon daca tehnicianul de unghii prefera un gel de constructie de tip jeleu. 

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou