Acrygel - acrilgel - polygel.

list In: Tutoriale unghii On: comment Comment: 1 favorite Hit: 1260

Acrygel - acrilgel sau polygel, indiferent sub ce denumire l-am intalni, acest produs tehnic reprezinta suma celor mai bune proprietati ale acrilului + cele mai bune proprietati ale gelului.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 11

Multa lume se ferea inainte de acest produs, deoarece exista perceptia de produs dur, care se modeleaza greu, este lipicios, necesita timp extra de lucru sau pur si simplu faptul ca se modeleaza cu lichid ar presupune diverse dezavantaje. Insa, cum toate tehnicile si produsele evolueaza si noi avem acces la tot mai multe informatii gratuite, ar fi pacat sa nu acordam o sansa acestui minunat produs.

Acrygel Master Nailish - sub aceasta denumire gasim acrigelul cu vascozitatea ideala, care din fericire, are o paleta larga de nuante. De la cel transparent cu ajutorul caruia putem realiza extensii deosebite-transparente, pana la milky white , sweet pink , cover nude sau cover rose , putem adapta nuanta potrivita oricarei cliente , in functie de tonalitatea pielii sale, astfel incat sa oferim varietate, naturalete, si de ce nu, indeplinirea dorintelor clientelor noastre!

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 1

Acrygel Master Nailish este perfect asezat in recipientul luxos care se inchide perfect, astfel incat este extrem de usor de folosit. Fiind in borcanas, modul in care luam produsul cu spatula din inox, ne ajuta sa nu creeam bule de aer nici in produsul preluat dar nici sa lasam bule de aer in produsul ramas in borcanas. Vascozitatea sa este ridicata, astfel ca modelat cu cleaner , NU devine lipicios, nu ramane pe pensula iar modelarea este una extrem de facila.

Intotdeauna, acrygelul se aplica pe un strat de gel base subtire, polimerizat, prin descarcarea sa pe mijlocul unghiutei tehnice.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 2

Intretinerea cu acrylgel se realizeaza extrem de usor. Dupa scurtarea propriu zisa a unghiei la intretinere, pregatirea acesteia cu solutiile de pregatire si stratul subtire de gel polimerizat, se modeleaza bula de acrylgel cu ajutorul pensulei speciale pentru acrigel, inmuiata in cleaner . Se mai poate folosi si spirt, insa eu prefer produsul profesional special creat pentru acest procedeu, si anume cleanerul. Este foarte important si tipul de cleaner folosit; spre exemplu, eu ca recomand un cleaner care nu usuca tegumentele inconjuratoare - anume,eu prefer cleanerul clear Nailish tocmai pentru ca este transparent. Nu va spun ca cele colorate nu sunt bune, insa eu asa am folosit de la inceput si pur si simplu asa m-am obisnuit.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 3

Modelarea acrylgelului este mult mai facila datorita cleanerului si pensulei speciale pentru acest procedeu. Este foarte important ca pensula sa fie doar pentru acest tip de material- sa nu lucram cu ea decat acrygelul si nu o folosim si la gel sau oja semipermanenta. Astfel, se va pastra mult mai bine in timp si nu riscăm sa "ciufulim" perii acesteia. De asemeni, este important ca aceasta sa fie rotunjita, pentru ca zona lunulei, a cuticulei si a santurilor periunghiale sa se lucreze cu usurinta si sa nu adaugam material extra in zonele acestea.

Fiind un material cu o vascozitate ridicata, acesta ajuta extrem de mult atat tehnicienele incepatoare, care inca nu sunt obisnuite cu produsele tehnice si asezarea lor, cat si tehnicienele avansate, care doresc sa optimizeze timpul unei intretineri.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 4

Este important sa stim faptul ca un acrygel ne ajuta atata timp cat are vascozitate ridicata si nu este lipicios. Astfel ca daca nu folosim un acrygel de calitate, acesta mai mult ne va incurca decat sa ne ajute.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 5

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 6

Miscarile pensulei sunt si ele importante in lucrul cu acrylgelul- acestea trebuie sa fie de tapotare, din aproape in aproape, si mangaiere, cu miscari de du-te-vino de la cuticula spre varf. Este bine de precizat ca zona lunulei trebuie sa aiba putin material, zona de stres sa aiba apexul bine structurat iar varful liber sa fie drept si subtire.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 7

In momentul corectiei unghiei cu acrylgel, asa trebuie sa arate incarcarea cu acrylgel. Ulterior, pilirea acestuia se face in 2 etape: cu freza si cu pila normala.

De ce?

Pentru a ne usura munca fizica si pentru a castiga timp.

Pilirea suprafetei, a peretilor laterali si scobirea cu freza ar trebui sa dureze maxim 10 minute. Pilirea peretilor laterali si unirea lor cu suprafata, pilirea lateralelor inferioare si a varfului liber inca 10 minute insa mangaiat, o pilire usoara care sa nu necesite dificultate. Asta inseamna lucrul cu acrylgelul - facilitarea muncii noastre si scurtarea timpului de lucru.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 8

Din punctul meu de vedere , crearea unei manichiuri ideale, fara a sigila marginea libera, nu a fost nicicand mai usoara. Iar printre avantajele acrylgelului, pot enumera ca este potrivit pentru unghiile slabe si deterioarate, intareste, formeaza si prelungeste , corecteaza, nu se desprinde de marginea libera si pe langa cuticulele unghiilor- adica nu prezinta lifting, este manevrabil si usor de modelat, nu curge atunci cand este aplicat pe unghie , se aplica mai usor decat oricare alt material tehnic, este inodor si mult mai rezistent.

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 9

Imi doresc ca toate aceste informatii despre acrylgel sa ajunga la fiecare tehniciana care inca nu a indraznit sa lucreze cu acest minunat produs, sa incercati toate tips & tricks-urile pe care vi le-am mentionat mai sus si de ce nu, sa-mi dati un tag pe instagram sa vad lucrarile voastre superbe!

Pana data viitoare, spor la treaba ! Acrylgelul merita o sansa !

Acrygel acrilgel polygel mai bune proprietati acrilului si gelului pentru unghii 10

In speranța ca a est articol v-a fost util ,
Va imbratisez cu drag,
Laura Calian

Comments

Created On joi, octombrie 14, 2021 Posted By Mihaela Pietreanu Comment Link
După ce am lucrat cu mai multe firme de Acrylgel pot confirma nu numai ca este un real ajutor în meseria aceasta, dar ACEST Acrylgel in special este de o calitate superioara, perfect din toate punctele de vedere!
Recomand!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou