Aderenta Produselor pentru unghii Nailish

list In: Informatii generale legate de unghii On: comment Comment: 0 favorite Hit: 325

Deseori, se intampla ca unele tehniciene sa aiba probleme cu aderenta produselor tehnice. Aceasta problema poate duce la pierderea clientelor iar acest lucru nu trebuie sa se intample.

Asa ca astazi va prezentam cateva informatii valoroase despre acest subiect.

Dintre materialele tehnice, sa poate face o selectie in 2 mari categorii; produse care provoaca lifting si produse care nu provoaca lifting.

Prima categorie include urmatoarele materiale Nailish

Produsul care asigura aderenta perfecta, dintre toate acestea, este baza lichida transparenta.

Produsele care pot provoaca lifting sunt in principiu 2 la numar si anume:

Desigur, daca se respecta tehnica corecta de aplicare a materialelor cat si tehnica de lucru , este posibil sa nu existe absolut deloc produse care provoaca lifting, astfel ca si primerul cu si fara acid pot intra in categoria materialelor care nu provoaca lifting.

Va oferim cateva informatii de care poate nu stiati, despre fiecare material tehnic NAILISH in parte

1. Cleaner – brandul Nailish ofera atat cleaner transparent cat si colorat. Este un lichid pe baza de alcool isopropilic, acetona, acetat de etil, fara uleiuri. A fost creat pentru a indeparta grasimile si impuritatile de pe placa unghiala naturala si de a indeparta stratul de dispersie de pe produsul tehnic- oja semipermanenta, gel sau acrigel. Cleaner-ul Nailish nu deshidrateaza in exces asa ca este un produs premium , demn de a fi prezent pe masa voastra de lucru.

2. Nail prep Nailish – este prezentat intr-o sticluta eleganta, translucida, de 10 ml , este un lichid transparent pe baza de alcool isopropilic, acetat de etil si butil care se aplica pe unghia naturala dupa pregatirea sa in prealabil. Se aplica intr-un singur strat pentru a nu deshidrata in exces placa unghiala si se usuca la aer, instant.

3. Baza lichida transparenta – MAGIC BASE – este stratul care ofera aderenta perfecta materialelor tehnice cu placa unghiala, se aplica o singura picatura pensulata pe intreaga suprafata a unghiei si se polimerizeaza timp de 30-60 secunde in lampa led.

4. Culori de gel sau oja semipermanenta – calitatea culorilor Nailish este premium in urma feedback-urilor primite de la cliente, astfel ca atat gelurile color cat si ojele semipermanente color au o pigmentatie extraordinara. Acestea se aplica in strat subtire, neavand nevoie de repetarea unui strat ulterior. Se usuca doar in lampa led timp de 30-60 secunde.

 
 

5. Finish – indiferent ca este vorba de finish lucios MAGIC GLOSS sau finish mat MATT VELOURS, are rol de a sigila manichiura si de a oferi o finisare impecabila. Se aplica in strat subtire si se polimerizeaza timp de 60-120 secunde in lampa led.

6. Ulei de cuticule – este aplicat la finalul manichiurii si este destinat hidratarii zonei cuticulare. Nu afecteaza in nici un fel manichiura si este recomandat a se aplica zilnic.

7. Primer-ul cu acid – este prezentat in sticluta luxurianta translucida ca si nail prepul, este incolor, se aplica intr-un singur strat doar in cazul persoanelor cu unghii problematice si care prezinta hiperhidroza palmara. Este foarte coroziv deoarece contine acid metacrilic in cantitate destul de mare iar pe termen lung aplicat, poate afecta sanatatea unghiei naturale. Se usuca la aer timp de 60 de secunde.

8. Primer-ul fara acid – contine si acesta acid metacrilic dar in cantitate extrem de mica, este incolor, prezentat tot in sticluta luxurianta translucida de 10 ml, are un grad de rezistenta crescut si se comporta ca o banda dublu adeziva intre unghia naturala si materialul tehnic. Se aplica intr-un strat subtire si se usuca la aer in 60-120 secunde.

Important de mentionat este faptul ca nici una din solutiile pregatitoare – nail prep, nail bonder, primer cu acid nu au voie sa atinga pielea clientei, santurile periunghiale sau zona cuticulara.

Un tehnician de top stie ca orice produs scurs in aceste zone, poate provoca lifting, alergii si calitate slaba a lucrarii.

Mai jos, va prezentam cateva exemple de manichiuri ce stau marturie in ceea ce priveste rezistenta unghiilor realizate cu produsele Nailish.

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou