Ce este manichiura Milky white ?

list In: Tutoriale unghii On: comment Comment: 1 favorite Hit: 1304

Una dintre cele mai iubite tipuri de manichiuri, gratioasa, asortabila oricarui stil pe care l-am putea avea , indiferent de lungimea abordata, este manichiura milky white.

Ce este manichiura Milky white 02

Destul de dificil de gasit acel alb laptos ideal, nu prea pigmentat dar nici prea translucid, o data intalnit, clar nu mai este de lasat din mana . Asa ca recomandarea mea pentru acest tip de manichiura, tot mai cautat de ceva timp incoace, este gelul uv FRENCH MILKY WHITE NAILISH.
Acest tip de manichiura presupune cativa pasi esentiali pentru protejarea unghiei naturale, astfel ca ,mai jos, regasim exact pasii corecti in executarea acesteia:

Pregatirea unghiei naturale cu pila Semiluna Zebra Nailish 150/180
Aplicarea solutiilor de pregatire : nail prep + nail bonder Nailish
Aplicarea stratului de baza : intotdeauna o baza transparenta, pentru protectia unghiei naturale de pigmentii ulteriori aplicati dar si pentru aderenta ideala, folosim Base gel Nailish, in cantitate extrem de mica. Fiind o baza destul de lichida, avem nevoie de o simpla picatura, astfel ca un borcan de 15 ml, va tine cel putin jumatate de an. Dar despre acesta vom discuta mai multe intr-un material viitor, caci este extrem de important iar in ultima vreme am tot vazut nelamuriri despre acest pas.


Atunci cand dorim sa realizam o MANICHIURA MILKY WHITE pe unghia naturala este indicat sa aplicam un strat pensulat din Gel uv French Milky White Nailish pe intreaga suprafata a unghiei, peste care aplicam o bula mai generoasa de produs, care, din fericire, se autoniveleaza PERFECT, fara sa curga in cuticula, avand timp necesar de modelare atat pentru tehnicienele incepatoare, cat si pentru avansate/traineri. Tehnica fara pilire se realizeaza foarte usor cu ajutorul acestui gel, iar simplitatea,gratia si frumusetea unei astfel de manichiuri scurte alb laptoase, intotdeauna va atrage priviri.

Manichiura cu gel in tehnica clasica, pe o extensie cu Gel uv French Milky White are aceeasi pasi de pregatire a unghiei naturale cum am mentionat mai sus , urmati de montarea sablonului drept, realizarea unei extensii subtiri. Fiind un gel pigmentat, colorat- alb, dar avand o usoara transluciditate, prin extensie,neaparat, INTOTDEAUNA trebuie sa vedem sablonul. Iar cum sabloanele Nailish sunt gradate ideal, putem realiza cu usurinta forma dorita direct din extensie. Aplicam, dupa polimerizarea extensiei,un strat pensulat pe toata suprafata unghiei (naturala+ tehnica), peste care venim cu o bula generoasa de gel uv FRENCH MILKY WHITE, pe care o modelam astfel incat sa creeam un apex pozitiv ideal, prin tehnica fara pilire . Gelul permite modelarea usoara, polimerizare facila in lampa uv/led si bineinteles, rezistenta impecabila. Astfel avem o extensie alb laptoasa clasica, deosebita, cum regasim si in fotografia atasata.

Ce este manichiura Milky white 03

Ce este manichiura Milky white 04

Nu in ultimul rand, realizarea unghiilor slim - natural /babyboomer , cu ajutorul gelului uv FRENCH MILKY White, tehnica moderna tot mai cautata in zilele noastre , se realizeaza extrem de usor.

Ce este manichiura Milky white 05

Ce este manichiura Milky white 06

Indiferent ca dorim un babyboomer slim sau o manichiura alb laptoasa slim, tehnica de montare a sablonului este doar putin diferita de tehnica clasica. Nu montam sablonul drept ci putin ridicat, cu diferenta ca extensia noastra va avea palnie . Aceasta palnie, umpluta ulterior cu o picatura de gel uv french milky white, ofera un plus de rezistenta acestul tip de unghie. Bineinteles, realizarea acesteia presupune pilirea produsului dupa polimerizare, astfel incat sa avem un plan drept, cu panta usor ascendenta din cuticula in apex ( poate fi pur si simplu apexul natural al unghiei, urmat de produs) si usor descendenta din apex in varf ( insesizabila cu ochiul liber insa masurabila atunci cand punem partea dreapta a pilei pe unghie) . Gelul uv French Milky White este un gel care se pileste usor , indiferent ca pilim cu freza sau cu pila noarmala .

Recomandam in general acest tip de gel pentru oricare stil de imbracaminte pentru ca mai gratioasa decat o manichiura Milky White, mai deosebita si cu un aspect mai curat, rareori intalnim .

In speranța ca a est articol v-a fost util ,
Va imbratisez cu drag,
Laura Calian

Ce este manichiura Milky white 07

Ce este manichiura Milky white 08

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou