Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura

list In: Informatii generale legate de unghii On: comment Comment: 0 favorite Hit: 557

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 1

Ceea ce cauta fiecare tehnician de unghii la o pensula, ca prima caracteristica, este CALITATEA sa.

Aceasta caracteristica este poate una din cele 2 obligatorii, deoarece, calitatea pensulei implica si calitatea muncii in salon dar si a rezultatului final. O a doua caracteristica obligatorie este ergonomia pensulei. Supletea si materialul din care pensulele Nailish sunt realizate, indeplinesc aceste 2 puncte importante in alegerea lor, astfel ca varietatea oferita intruneste aceste cerinte.

Orice tehniciana cauta in alegerea pensulei calitate, maner ergonomic, perii si forma lor potrivite pentru tehnica la care vor fi folosite sau pentru stilul de lucru al tehnicianului, precum și un design elegant și pe gustul acestuia. Sfatul Nailish este sa nu folositi pentru pictura cu gel o pensula care deja a fost folosita si in pictura cu vopsele acrilice sau acuarele.

Pastrarea pensulelor pe timp indelungat depinde de cativa factori, printre care si cel tocmai mentionat mai sus, dar si a urmatorilor factori

 • Nu se expun la lumina soarelui sau lumina lampii led/uv
 • Nu se curata pensula haotic, apasand pe perii ei.
 • Nu se smulg fire din baza metalica.
 • Nu se lasa imbibate cu finish.
 • Puneti capacul pensulei la sfârșitul fiecărei manichiuri, după ce în prealabil pensula a fost curățata

Pensula este un instrument indispensabil in munca de salon iar alegerea sa trebuie sa fie inteligenta- in functie de serviciul pentru care urmeaza s-o folosim, utilizam un anume tip de pensula și căutăm anumite caracteristici

Recomandam curatarea pensulelor Nailish cu blandete, dupa fiecare utilizare, pentru a putea fi utilizata cat mai mult timp. In cazul in caz o pensula ajunge ciufulita in urma intretinerii incorecte, va recomandam sa nu smulgeti firul de par din baza metalica, ci sa il taiati de la baza cu forfecuta.

Pensulele Nailish sunt din par sintetic, de o calitate ridicata, imitatie de par natural, foarte flexibil dar in acelasi timp stabil. Acest lucru face optima retentia de gel in perii pensulei. Exceptand pensulele destinate sectiunii de nail art, toate pensulele Nailish au capac. Acest lucru fiind necesar si util in protejarea firelor de par ai pensulelor de razele uv si o durata de viata mai lunga a acestora.

In continuare, dorim sa oferim cateva detalii despre cele mai des utilizate pensule Nailish, pentru a va permite sa deicdeti care este cea mai potrivită pentru voi, in functie de serviciul pe care urmeaza sa-l oferiti.

 • Pensula gel oval 6 cu varf rotund – are forma ideala ce asigura usurinta in lucru, in special in zona cuticulara, sinusala dar si la asezarea materialului la tehnica fara pilire. Datorita formei rotunjite, materialul tehnic ajunge in cele mai greu accesibile zone ale unghiei fara sa atinga pielea. Sora mai mica a acesteia, pensula gel oval 4 cu varf rotund indeplineste aceleasi criterii, doar ca este potrivita pentru unghiile mai scurte si paturile unghiale mai ingustate.

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 2 Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 3

 
 • Pensula gel straight 6 cu varf drept – este, de regula, folosita in aplicarea gelului uv, recomandata atat pentru extensii cat si pentru apex, in modelarea gelului Make up builder si nu numai . Si aceasta are o sora mai mica, pensula straight 4 cu varf drept, destinata, bineinteles, extensiilor mai scurte.

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 4 Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 5

 
 • Pensula gel Angular 6 cu varf diagonal – ideala in realizarea frenchului de exterior. Scurteaza timpul destinat designului french si ofera usurinta in realizarea sa. De asemeni, este si varianta mai micuta, pensula angular 4 cu varf diagonal, ideala pentru french pe unghiutele mici, ingustate.

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 6 Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 7

 

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 8

 • Pensula degrade Nailish – are o forma deosebita ce foloseste la blenduirea rapida intre 2 sau mai multe culori, perfecta pentru crearea rapida a degradeurilor color.
 
 • Kit 5 pensule nail art - contine pensule linear, de pictura, in mai multe marimi, numerotate 1,2,3,4,5- acestea reprezentand volumul si lungimea parului. Sunt recomandate pentru realizarea de flori, frunze, diverse modele, a carliontilor, liniilor fine si extra fine, la aplicarea culorii cu mare exactitate in zona cuticulara dar si la definirea apexului in tehnica fara pilire din gel sau baza rubber medium beige/ light pink/dark rose/vitamins & keratine.

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 9 Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 10

 

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 11

 • Pensula cu spatula pentru modelat Acrygel – este pensula special conceputa cu 2 capete diferite- o parte cu peri sintetici si una cu spatula din inox. Este creata pentru usurinta in lucrul cu acrigelul si foarte apreciata de catre iubitorii acestuia.
 

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 12

 • Zoli’s Brush - este o pensula de nail art deosebita, creată în colaborare cu Trainerul Internațional Petrik Zoltan ( trainer Nailish în Ungaria). Aceasta pensula este ideală pentru pictura portretelor realiste, fiind instrumentul cel mai folosit de Zoli. Pentru a vedea ce se poate face cu aceasta pensula, va dam întâlnire pe pagina de Instagram și de Facebook a lui Petrik Zoltan. Cu siguranță veți fi uimiți de modul în care resuseste sa redea detaliile chipurilor pe suporturi de dimensiuni extrem de mici (precum unghiile), obtinand portrete super realiste, cu ajutorul acestei pensule creată chiar după exigentele sale, coroborate cu exigentele Nailish
 

Cum întreținem pensulele?

Intretinerea pensulelor se face cu cleaner Nailish. Vărsați câteva picături de cleaner într-un recipient și curatati perii prin apasari usoare cu intreaga suprafata plata pe o parte si pe cealalta. Se sterg cu un servetel uscat intre 2 degete si se inmoaie in Magic Base, Vitamins & keratin base sau orice gel builder, dupa care iar se sterg cu servetel uscat in proportie de 95%. Acest lucru se face pentru ca perii pensulei sa ramana moi si sa-si pastreze forma pe timp indelungat, dupa care se Inchide pensula cu capacul aferent fiecareia. Se pot pastra in penar special destinat pensulelor, in sertar sau pe masa de lucru, ele avand un design elegant, cu perlute, demn de adevărate bijuterii. Invitam toți iubitorii de produse Nailish sa dea FOLLOW paginii de instagram @nailishromania, unde veti putea gasi si tutoriale despre acestea.

Importanta si clasificare pensulelor pentru manichiura 13

In speranța ca acest articol v-a fost util ,
Va imbratisez cu drag,
Laura Calian

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou