Manichiura lunii Martie

list In: Informatii generale legate de unghii On: comment Comment: 0 favorite Hit: 259

Manichiura lunii Martie 1

Daca februarie este luna in care celebram dragostea, #MARTIE este destinata in totalitate #femeii. Luna trecuta nu am lasat dragostea sa treaca neobservata, luna aceasta lumina reflectoarelor cade pe noi, femeile.

Indiferent ca se afla intr-o relatie sau nu, ele trebuie sa aibă grija sa se simta cele mai importante. Feminitatea, ingrijirea si stima de sine nu trebuie sa-i lipseasca niciunei femei, iar daca vorbim despre acest lucru, ce poate face sa se simta mai speciala o femeie, decat o noua coafura, haine noi și o noua #manichiura?

Venim cu recomandari, in acest articol, care va vor ajuta sa va creati propriile idei despre ce manichiuri le puteti oferi clientelor vostre in aceasta perioada.

Demult a trecut moda nuantei de #rosu in aceasta luna, acum avand atat de multe culori incat fiecare clientaare acum posibilitatea de a-și exprima libera personalitatea prin culorile #nailish. Fie ca vorbim despre oja semipermanenta sau gel uv, varietatea este extrem de mare. Totuși rosul ramane rosu, iar nude-ul nude,asa-i? Doua nuante din punctul nostru de vedere, indemodabile.

Manichiura lunii Martie 2 Manichiura lunii Martie 3

 

Din fericire, avem si un portofoliu larg de lucrari minunate realizate de partenerii NAILISH, care va pot inspira in alegerea unei idei de manichiuiri specifice acestei perioade in care celebram femeia în unicitatea ei. Iti sugeram sa oferi acest material si pe contul tau, clientelor tale, pentru a le permite și lor sa se inspire inainte de vizita in salon.

Manichiura lunii Martie 4 Manichiura lunii Martie 5

 

Se stie deja faptul ca fiecare doreste sa fie unica, asa ca sfatul nostru este sa te folosesti de culoarea pe care o prefera fiecare clienta, pentru a oferi originalitate. Fa-ti clienta sa se simta rasfatata, iubita, speciala si apreciata cu ajutorul culorilor Nailish !

Manichiura lunii Martie 6 Manichiura lunii Martie 7

 

Dupa cum ati vazut si in live-ul trecut, sesiune care se desfasoara saptamanal pe pagina de instagram @NailishRomania, alegerea noastra a fost realizarea unui babyboomer în forma slim, simplu, discret, elegant si delicat.

Babyboomer-ul slim este probabil, cel mai usor de realizat in tehnica prezentata; acrygelul Milky White Nailish are o transluciditate aparte. Stim deja ca voi, clientele Nailish, cautati acel tip de material care sa va usureze munca in salon, care sa se aseze cum trebuie, sa nu va faca sa pierdeti timp inutil si sa oferiti clientelor exact ceea ce vor.

Manichiura lunii Martie 8 Manichiura lunii Martie 9

 

Acrygelul Milky white indeplineste toate aceste cerințe.

Manichiura lunii Martie 10 Manichiura lunii Martie 11

 

Materialul alb laptos translucid, cu pigmentatie delicata, care sa permita trecerea armonioasa a culorii alb spre roz, dar si invers, atunci cand se doreste o manichiura de tip Babyboomer. Totodata, puteti crea si alte tipuri de babyboomer, cum ar fi cel clasic, acompaniat de baza rubber Light Pink sau Dark Rose, sau babyboomerul color, unde va puteti ajuta de gelurile uv color sau gelurile paint nailish. Varietatea este mare, nu rămâne decât sa dați frâu liber imaginației voastre

Pentru noi, formula unui babyboomer slim de succes este urmatoarea ;
Magic base / Keratin &vitamin baseAcrylgel Milky White + top Magic Gloss.
Simplu, asa-i?

Manichiura lunii Martie 11 Manichiura lunii Martie 12

 

Ca si un alt sfat, nu uita ca pe masa de lucru, la orice programare poti avea o ceasca de cafea si o ciocolata Nailish, alaturi de o floare. Timpul petrecut impreuna cu fiecare clienta trebuie sa fie pretios si memorabil. Este momentul sau de răsfăț, și acest lucru trebuie avut în vedere și respectat.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou