Pila de unghii.

list In: Informatii generale legate de unghii On: comment Comment: 3 favorite Hit: 1239

Totul despre pila de unghii.

Cu totii stim ca pilele de unghii se pot intalni sub diverse forme, culori, grosimi si modele , care mai de care mai ingenioase.  Plecand de la pila dreapta , intalnim de tip banana ( cea care are ambele parti arcuite ), dreptunghiulara( pila lata ) trapez ( cea cu o burtica pe mijloc) , dreapta ( cu margini rotunjite) si semiluna ( o parte rotunjita si una dreapta).

pila de unghii 1

Pila de unghii pe care o prefer: cea semiluna.

La fel ca in cazul multora dintre voi, colegele mele, pila mea preferata este aceasta, pila semiluna.

pila de unghii 2

O consider a fi pila cea mai usor de folosit, cea mai indragita, pe care si cursantele mele o descopera in totalitate in cadrul cursurilor. Partea semiluna a pilei intotdeauna este asezata spre zona cuticulei. Ne ajuta extrem de mult forma si pozitia sa, ca plecand de pe peretele lateral stang pe zona lunulei si invers, sa nu ranim faldurile laterale, faldul proximal sau chiar sinusurile, in timpul pilirii. In schimb, partea dreapta a pilei ne ajuta sa ajustam cu usurinta marginea libera , peretii laterali si zona lateralelor inferioare.

pila de unghii 3

Descifrarea inscripțiilor de pe pila de unghii.

Insusirea cea mai importanta a pilei, in momentul in care alegem un anumit tip, este gradul de abrazivitate a acesteia. Numarul de grizi. Iar acesta, de obicei, este notat pe partea mai fina a pilei. Daca veti fi atente, o pila de calitate este mai fina pe partea unde are scris si mai dura pe cealalta parte. 

Cu cat numarul granulatiei este mai mic, cu atat pila este mai dura. Cu cat numarul granulatiei este mai mare, cu atat pila este mai fina. 

pila de unghii 4

Asa arata o pila Nailish din carton abraziv, de grosime medie,  in combinatie de abrazivitate dura / abrazivitate medie. Are 2 fete, deci are o durata de viata destul de indelungata. Eu o folosesc la pilirea materialului tehnic, pentru ca ma ajuta sa am o pilire mai eficienta si rareori imi da ocazia sa folosesc buffer-ul. 

Pila Nailish de 150/180 in schimb, are un altfel de carton; prezinta carbura de silicon pe suport de carton. Pe aceasta o folosesc la pregatirea unghiei naturale, cu partea mai fina, pentru a nu deteriora placa unghiala.

pila de unghii 5

Luați în considerare igiena adecvată a pilei de unghii.

Pentru a ma asigura ca pastrez o igiena ideala si ca ale mele cliente sunt in siguranta, datorita faptului ca pilele Nailish au o durata de viata destul de mare, dupa fiecare folosire le spal cu apa si sapun,cu periuta, sub jet de apa calduta. Le tin 10-15 minute in apa cu solutie dezinfectanta, dupa care le clatesc sub jet de apa calda, cu periuta. Le sterg si le las la uscat, dupa care le depozitez inapoi in pungutele lor.

pila de unghii 6

Altfel, puteti avea cate una pt fiecare clienta, iar pe punguta sa etichetati numele sau.  Incercati aceste 2 tipuri de pila si spuneti-mi in comentarii, care este preferata voastra ! 

In speranța ca acest articol v-a fost util ,
Va imbratisez cu drag,
Laura Calian

Tags: pila pile

Comments

Created On miercuri, noiembrie 3, 2021 Posted By Adriana Toth Comment Link
La fel ca si restul produselor Nailish,nici pilele nu sunt lăsate mai prejos...super calitate
Created On miercuri, noiembrie 3, 2021 Posted By Pietreanu Mihaela Comment Link
Ador lucrurile de calitate deci ador și pilele Nailish.
Dacă dorești sa fii ajutat în lucrul tău cu finețea, pilele Nailish sunt un ajutor!
Felicitări pt Blog!
Created On miercuri, noiembrie 3, 2021 Posted By Ana Juravlea Comment Link
Cele mai bine pile preferatele mele

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou