Solutiile de pregatire a unghiei.

list In: Produse Nailish On: comment Comment: 3 favorite Hit: 1485

Solutiile de pregatire a unghiei 1

Destul de discutat acest subiect, al solutiilor de pregatire. Fiecare tehnician are modul sau de gandire asupra acestora, desi de obicei la cursuri ar trebui sa invatam sa le aplicam in mod corect. Unii le folosesc in ordinea corecta pe toate, iar altii le gasesc inlocuitori, doar pentru ca asa a vazut la X-ulescu ca merge. Dar fiecare are o importanta, o sarcina, un rol.

Solutiile de pregatire a unghiei: NAIL PREP

Nail prep-ul este un lichid pe baza de alcool izopropilic (izopropanol) - care este un compus chimic incolor, de aceea si culoarea nail prep-ului este incolora, acetat de etil (acest lichid de asemeni incolor, are un miros dulce distinctiv si e folosit in lipiciuri, solutii de indepartat oja; sau mai pe scurt - un solvent) si acetat de butil (folosit ca un solvent de asemeni).

Solutiile de pregatire a unghiei 2

Nail prep-ul se aplica pe unghia naturala, doar pe unghia naturala, dupa pregatirea placii unghiale si se usuca la aer instant (1-2 sec). Se aplica pe toata suprafata unghiei (naturala + tehnica), iar rolul sau este de a dehidrata unghia - scoate apa si grasimile din ea, dezinfecteaza si este indicat a fi folosit intotdeauna inainte de primer.

Educatia in acest domeniu nu-mi permite sa omit sa cunosc cat mai in detaliu elementele din care este compusa aceasta solutie de pregatire, astfel ca de aici, stiu sa fac diferenta intre necesitatea nail prep-ului si inlocuirea sa cu alt produs. Se poate intampla, din greseala, sa atingem cu nail prep tegumentele inconjuratoare unghiei; de urmarit este daca acestea capata o alta culoare - albicioasa - daca se usuca in exces. Un nail prep de calitate nu va face acest lucru, pe cand inlocuitori ai acestuia, cum am tot vazut si auzit destul de des, anume acetona pura, va usca si dehidrata in exces zona respectiva. De aceea este important sa folosim chiar nail prep pentru a scoate excesul de apa si grasimi din placa unghiala si NU acetona, pentru grija fata de tegumente si chiar fata de placa unghiala. Orice exces strica dupa cum stim, asa ca haideti sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului.

Solutiile de pregatire a unghiei 3

Solutiile de pregatire a unghiei: NAIL BONDER

Nail bonder-ul sau primerul fata acid este primerul care nu este coroziv, cel care nu sapa in unghie. Nu contine acid metacrilic si are un grad de rezistenta crescut. Unele primere fara acid se comporta ca o banda dubla adeziva intre placa unghiala si produsul tehnic, in timp ce acesta, nail bonder-ul Nailish formeaza legaturi chimice puternice cu proteina din placa unghiala si creeaza o buna aderenta a produselor de unghii, astfel ca problema lifting-ului nici macar nu este pusa in calcul.

Solutiile de pregatire a unghiei 4

Nail bonder-ul se aplica DOAR pe unghia naturala nu si acolo unde inca exista produs tehnic - la intretinere - se aplica o singura data si NU se revine in acelasi loc pe placa unghiala, pensula se introduce in sticluta o data la 5 unghii si se scutura usor de marginea sticlutei. Este nevoie de un singur strat subtire, cu grija sa nu se scurga in santurile periunghiale sau in zona cuticulei. Se usuca la aer in 60 sec si lasa un aspect lucios unghiei naturale.

Solutiile de pregatire a unghiei 5

Solutiile de pregatire a unghiei: PRIMER CU ACID

Singura situatie in care este de inlocuit nail bonder-ul este atunci cand la masa de lucru avem o clienta cu hiperhidroza palmara (transpiratia excesiva a palmelor este prezenta), inlocuitor avandu-l pe cel care este de evitat a fi folosit, Primer-ul cu Acid, coroziv. Altminteri INTOTDEAUNA folosim nail bonder.

Aceste 2 solutii de pregatire sunt utilizate la toate cele 3 sisteme cel mai des intalnite la noi :

  • - oja semipermanenta
  • - gel
  • - acrigel

Inainte de aplicarea oricarui dintre aceste 3 tipuri de produse tehnice, placa unghiala are nevoie de o pregatire corecta pentru a se putea face aderenta intre aceasta si produsele ce urmeaza a fi aplicate.

Solutiile de pregatire a unghiei 6

De retinut, chiar foarte important, este faptul ca LIPSA sau EXCESUL unuia sau a ambelor produse POATE fi una din cauzele lifting-ului in cazul nepregatirii corecte a unghiei, in special la clientele cu probleme de aderenta.

Imi doresc ca acest articol sa fie spre folosul tuturor si sa tinem minte, ca fiecare pas in realizarea unei manichiuri este la fel de important, iar lipsa unuia dintre acestia ppate pune sub semnul intrebarii rezistenta unghiei tehnice.

In speranța ca a est articol v-a fost util ,
Va imbratisez cu drag,
Laura Calian

Comments

Created On miercuri, noiembrie 17, 2021 Posted By Nailish Comment Link
Buna ziua Andreia, este bine sa folosiți toate produsele de la un singur brand pentru a evita riscul de incompatibilitate între ele. Însă, știm ca foarte multe cliente folosesc cu succes mai multe Branduri , fără nici o problema. Totuși, datoria noastră este sa Ba atragem atenția asupra faptului ca a-ar putea ( nu este obligatoriu, și se întâmpla destul de rar) ca acest lucru sa cauzeze incompatibilitate între produsele folosite și sa nu va reziste manichiura.
Created On sâmbătă, octombrie 23, 2021 Posted By Mal Andreia Comment Link
Multumesc pentru articol !❤O întrebare, soluțiile de pregătire Nailish sunt compatibile cu un gel bază de la o altă firmă? Sau daca comand solutiile de pregatire Nailish si gel baza Nailish, sunt compatibile cu un gel de constructie de la alta firma ? Nu dispun sa imi comand totul dintr-o data de aceea am intrebat.Va multumesc, iar pe Laura o urmaresc cu drag !
Created On sâmbătă, octombrie 23, 2021 Posted By Andreia Mal Comment Link
Mulțumesc frumos pt articol❤ O intrebare, solutiile de pregatire de la Nailish sunt compatibile cu o bază de la altă firma ? Sau daca comand de la Nailish: Nail Prep, Primer fara acid si un gel bază, toate acestea sunt compatibile cu un gel de constructie de la o alta firma?Mi-as dori sa imi comand toate produsele de la Nailish

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou