Step by step – Extensie cu Gel UV/LED Make Builder Easy Baby Boomer

list In: Tutoriale unghii On: comment Comment: 0 favorite Hit: 437

Ati auzit cu siguranta de gelurile uv de constructie autonivelante si de tip jeleu din gama MAKE UP BUILDER.
Aceasta gama ofera o paleta larga de nuante cover pentru tehnicienii care cauta un gel de contructie si totodata, de camuflaj. Nuantele existente pana in momentul de fata sunt PT GELURILE JELEU:

PT GELURILE AUTONIVELANTE :

Acestea ofera naturalete si aspect delicat unghiilor , fiecare potrivindu-se cu un anumit ton al pielii.

De culoare rose natural, gelul UV LED MAKE UP BUILDER EASY BABY BOOMER va va permite sa realizati o manichiura foarte naturala si placuta ochiului . Ofera usurinta in realizarea extensiilor scurte si lungi, iar in continuare veti putea vedea cum se realizeaza o extensie a unghiei cu acest gel.

Urmariti cu atentie pasii explicati de Laura Calian – colaborator NAILISH si trainer in domeniul manichiurii.

Step by step extensie EASY BABY BOOMER 01

PASUL 1. PREGATIREA UNGHIEI.

Am indepartat materialul existent pe unghie cu pila electrica, in proportie de 90% , dupa care am scurtat marginea libera a unghiei cu o pila semiluna de granulatie 150/180 .Tot cu aceasta pila, indepartam si restul de 10% de produs tehnic. Este necesar sa oferim rotunjime perfecta unghiei pentru ca sablonul sa intre perfect drept in punctele de crestere laterale.

 

PASUL 2 – SCARA MACROSCOPICA in stilizarea cuticulei si APLICAREA SOLUTIILOR DE PREGATIRE a unghiei la o manichiura cu gel uv.

Cu ajutorul pusherului, imping cuticula cu miscari ferme, adanci dar blande, dupa care folosesc pila electrica pentru indepartarea acesteia. Tin mandrina frezei inclinata intotdeauna la 45 grade cand dezlipesc cuticula si la 90 grade cand o ridic. Forfecuta taie cuticula din aproape in aproape, si ea cu miscari precise si bine gandite, intr-o ordine care-mi permite eliminarea sa cu succes.

Deprafuiesc si slefuiec faldurile, dupa care ma ocup de solutia care-mi elimina toate resturile de tegumente. Elimin intotdeauna solutia si praful cu apa inainte de a aplica solutiile de pregatire. Prima data aplic NAIL PREP si ulterior, NAIL BONDER.

Tot acum, aplic si stratul de baza, si anume, intotdeauna inainte de gel uv EASY BABY BOOMER aplic Baza Rubber Keratina si Vitamine pe toata suprafata unghiei. Se mai poate aplica si MAGIC BASE.

Step by step extensie EASY BABY BOOMER 03Step by step extensie EASY BABY BOOMER 04

 

PASUL 3 – MONTAREA SABLONULUI si realizarea extensiei

Step by step extensie EASY BABY BOOMER 05

Folosind sablonul NAILISH pregatesc constructia unghiei. Decupez 2 patratele din sablon, il introduc bine sub punctele de crestere-laterale si median , lipesc aripioarele superioare si inchid sablonul conic la varf cat si bine pe dedesubt.

Folosind Gel UV/LED Make Builder Easy Baby Boomer , realizez extensia minima pe sablon . Ma ajut de o pensula de gel si introduc in lampa extensia timp de 1 minut. Indepartez cu grija sablonul, pentru a nu rupe extensia si acopar denivelarile cu un strat pensulat din acelasi gel. Deasupra, aduc o perla de produs pe care o modelez astfel incat sa-mi contruiesc arhitectura dorita a unghiei.

 

PASUL 4 – PILIREA UNGHIEI.

Step by step extensie EASY BABY BOOMER 06

DEGRESEZ CU CLEANER si incep pilirea constructiei cu gel UV in 2 pasi- cu freza si cu pila. Incep cu zona suprafetei unghiale, dupa care cu cea a peretilor laterali si termin cu pila normala,cu partea semiluna pe zona lunulei , definitivand forma ovala cu pila tesita .

 

Step by step extensie EASY BABY BOOMER 07Step by step extensie EASY BABY BOOMER 08

 

Rezultatul este acesta si pentru o manichiura naturala , acest Gel UV/LED Make Builder EASY BABY BOOMER va garanta un succes total.

Deprafuiesc bine, curat unghia cu cleaner si trec la aplicarea finishului- MAGIC GLOSS

PASUL 5 – TIPUL DE BLIC

Step by step extensie EASY BABY BOOMER 09

Caut blicul ideal, de aceea in acest sens ma folosesc de tehnica ideala de a-l obtine, aplicandu-l in 2 pasi- strat subtire, pensulat, cu grija, pe intreaga suprafata, dupa care vin cu un strat mai grosier, pentru a crea un mini apex din finish, dand o stralucire aparte unghiei cu MAGIC GLOSS.

Manichiura este gata , tinem cont de timpul recomandat al intretinerii de 21 zile, insa durabilitatea unei astfel de extensii cu acest tip de gel UV este cu mult peste 4 saptamani.

Sper ca acest Step by Step sa va fie de ajutor !

Nu ezitati sa lasti in comentarii propuneri de subiecte pentru viitoarele articole de blog, in functie de ce v-ar interesa cel mai tare .

O saptamana frumoasa !

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou