Ulei pentru cuticule

list In: Informatii generale legate de unghii On: comment Comment: 0 favorite Hit: 530

Uleiul pentru cuticule ..un necesar pe care multe dintre noi nu ii acordam importanta pe care o are!

ulei pentru cuticule 1

In diverse tipuri de ambalaj, cu diverse arome, il regasim si pe site-ul meu preferat de produse adresate tehnicienilor de unghii, pe www.nailish.ro.
Veți găsi fiecare ulei de cuticule aici: https://www.nailish.ro/ro/53-ulei-pentru-cuticule

Am incercat extrem de multe tipuri de ulei pentru cuticule. De fiecare data cand plasam o comanda pe un site nou, adaugam in cos cel putin un ulei . Voiam sa gasesc acel ulei care sa nu fie apos, cel care sa hidrateze in profunzime dar sa nu ramana prea uleios. Sa aiba un miros placut, sa intre repede in piele iar unghiile sa nu fie “patate” de grasimea ramasa in urma uleiului.

ulei pentru cuticule 2

Cuticulele necesita la fel de multa ingrijire ca si unghiile. Cuticulele uscate, deshidratate, crapate , nu sunt apreciate de nimeni. Uleiurile se regasesc in sticlute cu pensula sau cu pipeta. Uleiul Nailish are pipeta, ceea ce ne permite sa aplicam cu si mai mare usurinta,o singura picatura pe care sa o masam cu grija pe pielea clientei. . Noi ca si tehnicieni profesionisti, avem grija la sfarsitul manichiurii si de tegumentele inconjuratoare unghiei.

M-am gandit ca acest articol va ajunge si “pe mana” clientelor mele si ale voastre, asa ca haideti sa povestim putin despre ce inseamna cuticula.

ulei pentru cuticule 3

Cuticula impreuna cu eponichiumiul formeaza un intreg complex, menit sa protejeze radacina unghiei. Matricea (radacina unghiei) se afla sub faldul proximal, in continuarea caruia avem eponichiumul (partea vie) si cuticula (partea moarta) a tesutului. Cuticula este nevascularizata, fara inervatie, fiind tesut mort se poate indeparta. Eponichiumul este partea vie a complexului, care nu se poate indeparta deoarece este vascularizat iar rolul sau de protectie a matricei il tine bine de faldul proximal.

Noi indepartam cuticula, insa acest proces trebuie realizat cu atentie, educatie si indemanare. Mai multe vom relata intr-un articol viitor,in care doresc sa va povestesc despre instrumentele adresate cuticulei… insa, dupa indepartarea cuticulei,cum spuneam mai sus, tehnicianul are grija sa hidrateze eponichiumul cu ulei special conceput pentru acest proces. Eu am ales uleiul Nailish din mai multe motive.

ulei pentru cuticule 4

  • este foarte hidratant
  • nu lasa pielea uleioasa
  • hidrateaza in profunzime
  • are pipeta(care imi scurteaza timpul de aplicare)
  • il regasesc intr-o varietate mare de arome :capsuni,lamaie,vanilie,cocos,migdale
  • este ambalat intr-o sticluta foarte eleganta,supla,care imi permite s-o port chiar si in poseta
  • raportul calitate pret este exceptional.

Recomand sa-l folositi si voi , dar si clientele voastre ! Acum, ca a venit anotimpul rece , cu siguranta atat pielea cat si mainile clientelor voastre au nevoie de ingrijire in plus. Faptul ca le recomandati clientelor sa foloseasca uleiul de cuticule si acasa, le ajuta atat pe ele, caci vor avea cuticule frumoase si o manichiura mai intretinuta, dar si pe voi pentru a o indeparta mai usor dupa ce aceasta creste.

Cuticulele,in general, au nevoie de 21-28 zile pentru a se regenera. Asta inseamna ca de la o intretinere la alta, clientei ii face bine daca isi va aplica seara de seara cate o picatura de ulei.

ulei pentru cuticule 5

In speranța ca acest articol v-a fost util ,
Va imbratisez cu drag,
Laura Calian

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou