• Nou

Magnet Cat Eye Rotund

Achiziționează acum magnetul rotund pentru efectul cat eye și transformă-ți unghiile în adevărate opere de artă. Dă frâu liber creativității tale și bucură-te de un look fabulos în fiecare zi. Descoperă magia cat eye și începe-ți călătoria în lumea fascinantă a manichiurii de top!

23,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Creează unghiile de invidiat în câteva secunde

Cu ajutorul acestui magnet uimitor, vei putea realiza unghi de invidiat într-un timp record. O simplă trecere a magnetului deasupra unghiei și vei fi uimită de rezultatele uimitoare obținute în câteva secunde!

Mod de utilizare pentru magnetul rotund pentru efectul cat eye:

1. Aplică oja semipermanentă Cat Eye din colecția L'apothéose fără a o cataliza.

2. Apropie magnetul de suprafața unghiei și creează forma dorită, fără a atinge unghia cu magnetul. Mișcă magnetul într-un mod lent și controlat pentru a obține efectul cat eye. Poți experimenta diferite forme și direcții pentru a obține un rezultat unic.

3. Catalizează unghia sub lampa specială pentru oja semipermanentă conform instrucțiunilor produsului. Asigură-te că urmezi timpul de catalizare recomandat pentru o rezistență și durabilitate optimă a manichiurii tale.

4. Aplică stratul de finisaj Magic Gloss pentru a sigila și a proteja manichiura. Asigură-te că acoperi întreaga suprafață a unghiei și marginile pentru un rezultat perfect și un luciu incredibil.

Urmând aceste patru etape simple, vei obține o manichiură cu efect cat eye spectaculosă și rezistentă. Magnet Cat Eye Rotund  te va ajuta să creezi forme fascinante și să adaugi o notă de originalitate fiecărei manichiuri. Bucură-te de unghii de invidiat și strălucire uluitoare cu ajutorul acestui instrument magic!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou