Gel Make Up Builder Glitter Milky White 15ml

Descoperă Gelul Make Up Builder Glitter Milky White, produsul perfect pentru unghiile cu un aspect elegant și pur! Acest gel de construcție îmbină armonios nuanța de alb laptos cu particule subtile strălucitoare, pentru a-ți sublima manichiura cu rafinament.

108,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Cum să Folosești Gelul Make Up Builder Glitter Milky White pentru Unghii Strălucitoare!

Obține unghii strălucitoare cu ajutorul Gelului Make Up Builder Glitter Milky White! Urmează aceste etape simple pentru o manichiură elegantă și pură:

Etapa 1: Pregătește-ți Unghiile Ca de Obicei

Începe prin a-ți pregăti unghiile curățându-le cu grijă și împingând ușor cuticulele. Modelează-le în forma dorită pentru o bază uniformă și netedă.

Etapa 2: Aplică un strat de Gel de Bază Magic Base sau Base Soak Off (catalizează timp de 60 de secunde)

Aplică cu atenție o cale de Gel de Bază Magic Base sau Base Coat Soak Off pe unghiile pregătite. Asigură-te că aplici o cale uniformă pentru o aderență mai bună a gelului.

Etapa 3: Aplică Gelul Make Up Builder Glitter Milky White și Catalizează timp de 60 de secunde

Aplică cu grijă Gelul Make Up Builder Glitter Milky White pe unghii. Nuanța sa subtilă de alb laptos, îmbogățită cu particule strălucitoare discrete, va conferi manichiurii tale un aspect pur și sofisticat. Catalizează gelul timp de 60 de secunde pentru o întărire optimă.

Etapa 4: Aplică un strat de Top Coat Magic Gloss

Pentru a sigila și proteja frumusețea creației tale, aplică o cale de Top Coat Magic Gloss. Această etapă finală va oferi unghiilor tale un finisaj neted și ultra-strălucitor, punând în evidență nuanța alb laptos și particulele strălucitoare.

Etapa 5: Bucură-te de Unghii Rafinate !

Acum ai obținut unghii strălucitoare, cu un aspect elegant și pur. Fii mândră de manichiura ta și bucură-te de strălucirea discretă a Gelului Make Up Builder Glitter Milky White. Aplica Putin ulei de cuticule pt hidratare. 

Calitate Superioară pentru Unghii de Vis:

Calitatea produselor noastre este prioritară. Gelul Make Up Builder Glitter Milky White este fabricat din ingrediente premium, asigurând o manichiură de lungă durată și rezistentă.

Adaugă o notă de rafinament și eleganță unghiilor tale cu Gelul Make Up Builder Glitter Milky White. Urmează aceste etape simple și vei obține rapid o manichiură strălucitoare, perfectă pentru orice ocazie specială sau zi obișnuită!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou