firma noastră a  primit săptămâna aceasta Certificarea ISO 9001:20015

Dragilor, avem pentru voi ( și pentru noi in același timp) o veste extraordinara!

Pentru ca ne dorim sa fim mereu mai buni, pentru ca dorim sa va oferim întotdeauna mai bun și mai bine , întotdeauna mai calitativ și pentru ca voi, clienții noștri sunteți pentru noi atât de speciali încât dorim sa fim întotdeauna la înălțimea așteptărilor voastre, suntem extrem de onorați și bucuroși sa va anunțam ca firma noastră a  primit săptămâna aceasta Certificarea ISO 9001:20015 

Este un vis devenit realitate intrucât calitatea este fără îndoială un factor esenţial din perspectiva globalizării şi competiţiei internaţionale.

Standardul ISO 9001 specifică cerințele generale pentru dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calitatii, în scopul de a satisface cerințele clienților și suntem mândri ca am fost demni de a fi certificați de un organism de talie internațională cum este TUV Thuringen din Germania. 

Abia aștept sa primim certificarea si fizic săptămâna viitoare , sa o punem frumos in rama la loc de cinste! Am muncit mult pentru ea, merita un loc special.

Nu ne vom opri aici , ci vom continua sa muncim și sa ne îmbunătățim , din respect pentru voi și clienții voștri, care la rândul lor merita calitate garantata înainte de orice! 

Cineva i-a spus ieri uneia dintre partenerele noastre ca produsele noastre sunt  scumpicele . 

Da, așa este ! Acum știți de ce !

Luptati pentru visele voastre , luptați pentru a fi mai buni , pentru a evolua neîncetat indiferent de piedici, indiferent de ce spun ceilalți! Credeți in voi și in visele voastre! 

Noi suntem aici pentru voi, pentru a va susține așa cum putem noi cel mai bine , prin produse de calitate !

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou