Trainerii Nailish

Am ales pentru dumneavoastră traineri de top, ambițioși și atenți la detalii, adevărați profesioniști pasionați de meseria lor, răbdători și cu o mare capacitate de transmitere a informației. Pentru ca își doresc sa va ofere dumneavoastră, tehnicienilor, informații de calitate precum și tehnici moderne, și pentru ca drumul către succes este întotdeauna in construcție, Trainerii Nailish sunt ei înșiși intr-o continua formare și evoluție. Noi credem in evoluția continua, și eforturile noastre pentru a va pune la dispoziție informație de calitate nu se opresc niciodată. Va invitam sa descoperiți rând pe rând fiecare din Trainerii Nailish, și sa învățați alături de ei secretele unei construcții perfecte.

nail trainer romania nailish Raluca Bujita

Raluca Bujita

Arie geografică: Alba Iulia (si restul țării la cerere.)
De mică am fost atrasă de activitățile practice, fiind foarte inventivă și având multă imaginație, talentul moștenindu-l de la tatăl meu. Am terminat liceul tehnic din Aiud și factulatea de Psihologie la Cluj. Am profesat ca și psiholog dar parca nu era ceea ce ma împlinea sufletește.

nail trainer romania nailish Ramona Craciun

Ramona Craciun

Arie geografică: Iasi (si restul țării la cerere.)
Mi am început activitatea în domeniul unghiilor tehnice în urmă cu 9 ani, timp în care m am perfecționat încontinuu, având pana în prezent cursuri atât cu traineri din România, dar și internaționali: nenumărate cursuri cu Tanya Povenscaia, Aneta Jechiu, Mia Mandric, Cristina Popescu, Sergey Lavrukhin, Tatiana Makarova, Irina Primo Prijilevscaia.

nail trainer romania nailish Ana Juravlea

Ana Juravlea

Arie geografică: Lugoj (si restul țării la cerere.)
Magna aliqua Lorem sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

nail trainer romania nailish Alexandra Micu

Alexandra Micu

Arie geografică: Pitesti (si restul țării la cerere.)
Sunt Alexandra Micu , am 34 de ani si sunt din Pitesti .
Pasiunea pentru unghii vine din copilarie , unghiile mamei mereu ingrijite si migdalate ma fascinau si mi au trezit o pasiune. 
Am terminat Facultatea de Stiinte Economice si am activat inca din primul an de studiu la o Companie Nationala timp de 10 ani , insa nu ma simteam implinita pe plan profesional. Primul kit de unghii a aparut in viata mea inca din liceu prin prietena mea cea mai buna , care m a incurajat constant sa imi urmez pasiunea.

nail trainer romania nailish Mihaela Pietreanu

Mihaela Pietreanu

Arie geografică: Brasov, Bucuresti, Iasi (si restul țării la cerere.)
Sunt creația lui Dumnezeu, a familiei mele, a tarii în care trăiesc, a tarii în care am locuit timp de 9 ani (Japonia) , a tuturor oamenilor cu care am interacționat și a evenimentelor din viata mea de pana acum. Drumul meu in aceasta meserie a început acum 24 de ani, când la indemnul mamei mele am urmat școala de Arte și meserii Spiru Haret Iași secțiunea manichiura-pedichiura, coafor, frizerie.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou