Trainerii Nailish

Am ales pentru dumneavoastră traineri de top, ambițioși și atenți la detalii, adevărați profesioniști pasionați de meseria lor, răbdători și cu o mare capacitate de transmitere a informației. Pentru ca își doresc sa va ofere dumneavoastră, tehnicienilor, informații de calitate precum și tehnici moderne, și pentru ca drumul către succes este întotdeauna in construcție, Trainerii Nailish sunt ei înșiși intr-o continua formare și evoluție. Noi credem in evoluția continua, și eforturile noastre pentru a va pune la dispoziție informație de calitate nu se opresc niciodată. Va invitam sa descoperiți rând pe rând fiecare din Trainerii Nailish, și sa învățați alături de ei secretele unei construcții perfecte.

nail trainer romania nailish Raluca Bujita

Raluca Bujita

Arie geografică: Alba Iulia (si restul țării la cerere.)
De mică am fost atrasă de activitățile practice, fiind foarte inventivă și având multă imaginație, talentul moștenindu-l de la tatăl meu. Am terminat liceul tehnic din Aiud și factulatea de Psihologie la Cluj. Am profesat ca și psiholog dar parca nu era ceea ce ma împlinea sufletește.

nail trainer romania nailish Mihaela Pietreanu

Mihaela Pietreanu

Arie geografică: Brasov, Bucuresti, Iasi (si restul țării la cerere.)
Sunt creația lui Dumnezeu, a familiei mele, a tarii în care trăiesc, a tarii în care am locuit timp de 9 ani (Japonia) , a tuturor oamenilor cu care am interacționat și a evenimentelor din viata mea de pana acum. Drumul meu in aceasta meserie a început acum 24 de ani, când la indemnul mamei mele am urmat școala de Arte și meserii Spiru Haret Iași secțiunea manichiura-pedichiura, coafor, frizerie.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou