Gel Neon Punch
Geluri Neon UV LED Nailish

Gel Neon Punch se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei importante de pigmenti.
45,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel Neon Punch din gama de geluri Neon Nailish a fost special creat pentru a satisface nevoile Neon mai exigenti tehnicieni  de unghii . 

In gama de geluri Neon Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV Neon. In functie de alegerea ta , cu gelul de unghii Neon Nailish  poti face manichiura cu gel aplicat pe ungia intreaga percum si manichiura french. 

De ce sa folosesti Gel Neon Punch:

⭐️ Gel Neon Punch are o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei mare de pigmenti de cea mai buna calitate . Astfel, nu vei avea nevoie sa aplici pe unghii mai mult de 2 straturi foarte subtiri pentru a obtine o acoperire perfecta . Vei castiga astfel timp pretios. 

⭐️ Gel Neon Punch  precum toate produsele din gama de geluri Neon Nailish asigura o aplicare pe unghie fara urme de pensula.

⭐️ Gel Neon Punch  va incanta clientele dumneavoastra prin frumusetea sa, iar in gama de gel de unghii Neon Nailish veti descoperi si alte geluri Neon deosebite prin eleganta si originalitatea lor. 

⭐️ Gel Neon Punch  precum si toate gelurile de unghii Neon din gama Nailish se pot aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel. 

Produs fabricat in Uniunea Europeana 

Gramaj: 5 ml

Fișa cu date

CULOARE
Orange
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou