Gel Neon Panthere Rose
Geluri Neon UV LED Nailish

Gel Neon Panthere Rose se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei importante de pigmenti.
45,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel Neon Panthere Rose din gama de geluri Neon Nailish a fost special creat pentru a satisface nevoile Neon mai exigenti tehnicieni  de unghii . 

In gama de geluri Neon Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV Neon. In functie de alegerea ta , cu gelul de unghii Neon Nailish  poti face manichiura cu gel aplicat pe ungia intreaga percum si manichiura french. 

De ce sa folosesti Gel Neon Panthere Rose:

⭐️ Gel Neon Panthere Rose are o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei mare de pigmenti de cea mai buna calitate . Astfel, nu vei avea nevoie sa aplici pe unghii mai mult de 2 straturi foarte subtiri pentru a obtine o acoperire perfecta . Vei castiga astfel timp pretios. 

⭐️ Gel Neon Panthere Rose  precum toate produsele din gama de geluri Neon Nailish asigura o aplicare pe unghie fara urme de pensula.

⭐️ Gel Neon Panthere Rose  va incanta clientele dumneavoastra prin frumusetea sa, iar in gama de gel de unghii Neon Nailish veti descoperi si alte geluri Neon deosebite prin eleganta si originalitatea lor. 

⭐️ Gel Neon Panthere Rose  precum si toate gelurile de unghii Neon din gama Nailish se pot aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel. 

Produs fabricat in Uniunea Europeana 

Gramaj: 5 ml

Fișa cu date

CULOARE
Roz
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou