Gel Paint Rose Gold
Geluri Paint UV LED Nailish

Gel Paint Rose Gold se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei importante de pigmenti.
45,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel Paint Rose Gold din gama de geluri Paint Nailish a fost special creat pentru a satisface nevoile Paint mai exigenti tehnicieni  de unghii . 

In gama de geluri Paint Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV Paint. In functie de alegerea ta , cu gelul de unghii Paint Nailish  poti face manichiura cu gel aplicat pe ungia intreaga percum si manichiura french. 

De ce sa folosesti Gel Paint Rose Gold:

⭐️ Gel Paint Rose Gold are o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei mare de pigmenti de cea mai buna calitate . Astfel, nu vei avea nevoie sa aplici pe unghii mai mult de 2 straturi foarte subtiri pentru a obtine o acoperire perfecta . Vei castiga astfel timp pretios. 

⭐️ Gel Paint Rose Gold  precum toate produsele din gama de geluri Paint Nailish asigura o aplicare pe unghie fara urme de pensula.

⭐️ Gel Paint Rose Gold  va incanta clientele dumneavoastra prin frumusetea sa, iar in gama de gel de unghii Paint Nailish veti descoperi si alte geluri Paint deosebite prin eleganta si originalitatea lor. 

⭐️ Gel Paint Rose Gold  precum si toate gelurile de unghii Paint din gama Nailish se pot aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel. 

Produs fabricat in Uniunea Europeana 

Gramaj: 5 ml

Fișa cu date

CULOARE
Roz
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou