Gel Paint Twelve Sunflowers
Geluri Paint UV LED Nailish

Gel Paint Twelve Sunflowers se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei importante de pigmenti.
37,82 lei
Fara TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
la -15%
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

Gel Paint Twelve Sunflowers din gama de geluri Paint Nailish a fost special creat pentru a satisface nevoile Paint mai exigenti tehnicieni  de unghii . 

In gama de geluri Paint Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV Paint. In functie de alegerea ta , cu gelul de unghii Paint Nailish  poti face manichiura cu gel aplicat pe ungia intreaga percum si manichiura french. 

De ce sa folosesti Gel Paint Twelve Sunflowers:

⭐️ Gel Paint Twelve Sunflowers are o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei mare de pigmenti de cea mai buna calitate . Astfel, nu vei avea nevoie sa aplici pe unghii mai mult de 2 straturi foarte subtiri pentru a obtine o acoperire perfecta . Vei castiga astfel timp pretios. 

⭐️ Gel Paint Twelve Sunflowers  precum toate produsele din gama de geluri Paint Nailish asigura o aplicare pe unghie fara urme de pensula.

⭐️ Gel Paint Twelve Sunflowers  va incanta clientele dumneavoastra prin frumusetea sa, iar in gama de gel de unghii Paint Nailish veti descoperi si alte geluri Paint deosebite prin eleganta si originalitatea lor. 

⭐️ Gel Paint Twelve Sunflowers  precum si toate gelurile de unghii Paint din gama Nailish se pot aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel. 

Produs fabricat in Uniunea Europeana 

Gramaj: 5 ml

Fișa cu date

CULOARE
Galben
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou