Gel Color Earth
Geluri Color UV LED Nailish

Gel color Earth se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei importante de pigmenti.
45,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel Color Earth din gama de geluri color Nailish a fost special creat pentru a satisface nevoile color mai exigenti tehnicieni  de unghii . 

In gama de geluri color Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV color. In functie de alegerea ta , cu gelul de unghii color Nailish  poti face manichiuri cu gel aplicat pe ungia intreaga percum si manichiuri french. 

De ce sa folosesti Gel Color Earth: 

⭐️ Gel Color Earth are o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei mare de pigmenti de cea mai buna calitate . Astfel, nu vei avea nevoie sa aplici pe unghii mai mult de 2 straturi foarte subtiri pentru a obtine o acoperire perfecta . Vei castiga astfel timp pretios. 

⭐️ Gel Color Earth  precum toate produsele din gama de geluri color Nailish asigura o aplicare pe unghie fara urme de pensula. 

⭐️ Gel Color Earth  va incanta clientele dumneavoastra prin frumusetea sa, iar in gama de gel de unghii color Nailish veti descoperi si alte geluri color deosebite prin eleganta si originalitatea lor. 

⭐️ Gel Color Earth  precum si toate gelurile de unghii color din gama Nailish se pot aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel

Produs fabricat in Uniunea Europeana 

Gramaj: 5 ml

Mod de utilizare a produsului Gel Color Earth:

1. Prima etapa consta in a construi unghia asa cum faceti de obicei  (puteti folosi pentru aceasta etapa gelul de baza Base One, si unul din gelurile de constructie Builder Fiber, Perfect Builder , Builder Thick sau oricare din gelurile Make Up Builder, in functie de preferintele dvs )

2. Dupa realizarea constructiei se aplica primul strat de Gel UV Color Earth si se usuca sub lampa LED 30 secunde, sau 1 minute sub lampa UV. Datorita concentatiei mare de pigment se recomanda aplicarea de gel UV color in strat foarte subtire , pentru a asigura o uscare optima .
3. Se aplica al 2 lea strat foarte subtire de Gel Color Earth si se  usuca sub lampa LED 60 secunde, sau 2 minute sub lampa UV. 

3. Se sigileaza cu Top Coat Magic Gloss sau cu Top Coat Matt Velours (daca se doresc unghii cu aspect mat)  si se usuca 60-90 de secunde in lampa LED sau 3-4 minute in lampa UV; 

4. Topul Magic Gloss si Top Coat Matt Velours nu au nenvoie de degresare cu Cleaner  . Manichiura dvs este gata !

Fișa cu date

CULOARE
Maro
Rosu
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou