Gel Glitter Pearly Petrol
Geluri Glitter UV LED Nailish

Gel Glitter Pearly Petrol se usuca in lampi UV și LED. Obtineti o Manichiura si unghii frumoase folosind acest gel cu o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei importante de pigmenti.
37,82 lei
Fara TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Gel Glitter Pearly Petrol din gama de geluri glitter Nailish a fost special creat pentru a satisface nevoile glitter mai exigenti tehnicieni  de unghii . 

In gama de geluri glitter Nailish vei gasi o varietate de nuante, de la cele clasice, pana la cele mai indraznete si originale gel UV glitter. In functie de alegerea ta , cu gelul de unghii glitter Nailish  poti face manichiura cu gel aplicat pe ungia intreaga percum si manichiura french. 

De ce sa folosesti Gel Glitter Pearly Petrol:

⭐️ Gel Glitter Pearly Petrol are o mare poutere de acoperire pe unghii datorita concentratiei mare de pigmenti de cea mai buna calitate . Astfel, nu vei avea nevoie sa aplici pe unghii mai mult de 2 straturi foarte subtiri pentru a obtine o acoperire perfecta . Vei castiga astfel timp pretios. 

⭐️ Gel Glitter Pearly Petrol  precum toate produsele din gama de geluri glitter Nailish asigura o aplicare pe unghie fara urme de pensula.

⭐️ Gel Glitter Pearly Petrol  va incanta clientele dumneavoastra prin frumusetea sa, iar in gama de gel de unghii glitter Nailish veti descoperi si alte geluri glitter deosebite prin eleganta si originalitatea lor. 

⭐️ Gel Glitter Pearly Petrol  precum si toate gelurile de unghii glitter din gama Nailish se pot aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel. 

Produs fabricat in Uniunea Europeana 

Gramaj: 5 ml

Fișa cu date

CULOARE
Negru
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou