Gel Easy Baby Boomer 50ML
Geluri de constructie, Builder, Modelare , Manichiura Nailish

Gel Easy Baby Boomer este un Gel de constructie si de Camuflaj (numit si gel Cover)  ideal pentru tehnica ombré ( baby boomer) si adaptat pentru tehnicianul ce cauta un gel de constructie de tip jeleu. Un gel ideal atat pentru unghii de salon cat si pentru unghii artistice. De culoare roz deschis,  Gel Easy Baby Boomer va va permite sa realizati o manichiura baby boomer foarte naturala si placuta ochiului. 

199,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
Stoc epuizat

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ce este Gel Gel Easy Baby Boomer ?

Gel Gel Easy Baby Boomer  este un gel de cobstructie si de camuflaj in acelasi timp, de tip jeleu, ce se foloseste in constructia unghilor cu gel epntru tehnica ombré ( numita si baby boomer), imediat dupa aplicare gelului de baza Gel Magic Base.  Gel Easy Baby Boomer are si proprietatea de a ascunde micile imperfectiuni ale unghiei si a crea in acelasi timp structura unghiei construite in gel. 

De ce sa folositi gel de baza Gel Easy Baby Boomer?
Gel Gel Easy Baby Boomer este un gel foarte usor de lucrat pentru tehnicienii care apreciaza texturile de tip jeleu. Densitatea ridicata a gelui de constructie Gel Easy Baby Boomer permite un timp mai indelungat de modlare a gelului, fara ca acesta sa curga inspre cuticule .

Cum se foloseste Gel Gel Easy Baby Boomer?
Dupa aplicarea si uscarea gelului de de baza Gel Magic Base , se aplica un strat de Gel Easy Baby Boomer  , fara a se atinge cutícula sau pielea din jurul unghiei , si se usuca sub lampa.

Timpul de uscare al gelului de baza Gel Easy Baby Boomer este de 60 de secunde sub lampa LED, si 120 de secunde sub lampa UV. 

Capacitate neta: 50 ml

Made in Germany 

Fișa cu date

CULOARE
Roz
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou