Gel Make Up Builder Baby Boomer 50ML
Geluri de constructie, Builder, Modelare , Manichiura Nailish

Make Up Builder Builder Baby Boomer este un Gel de constructie si de Camuflaj (numit si gel Cover)  foarte utilizat pentru realizarea de manichiuri baby boomer. Make Up Builder Builder Baby Boomer este un gel de constructie auto nivelant ( auto egalizant). Un gel ideal pentru unghii de salon. De culoare roz laptos, Make Up Builder Builder Baby Boomer va va permite sa realizati o manichiura foarte naturala si placuta ochiului.
255,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ce este Gel Gel Make Up Builder Baby Boomer ?

Gel Gel Make Up Builder Baby Boomer  este un gel de cobstructie si de camuflaj in acelasi timp, auto nivelant ( auto egalizant), ce se foloseste in constructia unghilor cu gel, in special pentru tehnica Baby boomer dar nu njumai, imediat dupa aplicare gelului de baza Gel Magic Base. 

 Gel Gel Make Up Builder Baby Boomer este perfect pentru a ascunde micile imperfectiuni ale unghiei si a crea in acelasi timp structura unghiei construite in gel si cel mai natural degradé pentru o manichiura ombre .

De ce sa folositi gel de baza Gel Make Up Builder Baby Boomer?
Gel Gel Make Up Builder Baby Boomer este un gel foarte usor de luirat pentru tehnicienii care apreciaza gelurile auto nivelante. Densitatea medie a gelui de constructie Gel Make Up Builder Baby Boomer permite o asezare frumoasa a gelului, ideala pentru tehnica fara pilire. 

Cum se foloseste Gel Gel Make Up Builder Baby Boomer?
Dupa aplicarea si uscarea gelului de de baza Gel Magic Base , se aplica un strat de Gel Make Up Builder Baby Boomer  , fara a se atinge cutícula sau pielea din jurul unghiei , si se usuca sub lampa.

Timpul de uscare al gelului de baza Gel Make Up Builder Baby Boomer este de 60 de secunde sub lampa LED, si 120 de secunde sub lampa UV. 

Capacitate neta: 50 ml

Made in Germany

Fișa cu date

CULOARE
Roz
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou