Gel Make Up Builder Thick Copper 50ML
Geluri de constructie, Builder, Modelare , Manichiura Nailish

Make Up Builder Thick Copper este un Gel de constructie si de Camuflaj (numit si gel Cover)  adaptat pentru tehnicianul ce cauta un gel de constructie de tip jeleu. Un gel ideal atat pentru unghii de salon cat si pentru unghii artistice. De culoare roz-bej inchis, Make Up Builder Thick Copper va va permite sa realizati o manichiura foarte naturala si placuta ochiului, in special pe unghii cu carnatie inchisa la culoare .
199,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ce este Gel Gel Make Up Builder Thick Copper ?

Gel Gel Make Up Builder Thick Copper  este un gel de cobstructie si de camuflaj in acelasi timp, de tip jeleu, ce se foloseste in constructia unghilor cu gel, imediat dupa aplicare gelului de baza Gel Magic Base, pentru a ascunde micile imperfectiuni ale unghiei si a crea in acelasi timp structura unghiei construite in gel. 

De ce sa folositi gel de baza Gel Make Up Builder Thick Copper?
Gel Gel Make Up Builder Thick Copper este un gel foarte usor de luirat pentru tehnicienii care apreciaza texturile de tip jeleu. Densitatea ridicata a gelui de constructie Gel Make Up Builder Thick Copper permite un timp mai indelungat de modlare a gelului, fara ca acesta sa curga inspre cuticule .

Cum se foloseste Gel Gel Make Up Builder Thick Copper?
Dupa aplicarea si uscarea gelului de de baza Gel Magic Base , se aplica un strat de Gel Make Up Builder Thick Copper  , fara a se atinge cutícula sau pielea din jurul unghiei , si se usuca sub lampa.

Timpul de uscare al gelului de baza Gel Make Up Builder Thick Copper este de 60 de secunde sub lampa LED, si 120 de secunde sub lampa UV. 

Capacitate neta: 50 ml

Made in Germany 

Fișa cu date

CULOARE
Roz
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou