Gel Builder 3 in 1 Extra Thick 50ML
Geluri de constructie 3 in 1, Builder, Modelare , Manichiura Nailish

Gel Builder 3 in 1 Extra Thick este un Gel  transparent monofaza adaptat pentru tehnicianul ce cauta un gel de constructie de tip jeleu. Acest gel se poate folosi atat ca gel de baza, cat si ca gel de constructie si gel de sigilare .Un gel ideal atat pentru unghii de salon cat si pentru unghii artistice, ce va va permite un castig de timp fenomenal .
199,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
Ultimele produse in stoc

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ce este Gel Gel Builder 3 in 1 Extra Thick  ?

Gel Gel Builder 3 in 1 Extra Thick  este un gel monofaza de tip jeleu, ce se foloseste in constructia unghilor cu gel. 

De ce sa folositi gel de baza Gel Builder 3 in 1 Extra Thick ?
Gel Gel Builder 3 in 1 Extra Thick  este un gel foarte usor de luirat pentru tehnicienii care apreciaza texturile de tip jeleu. Densitatea ridicata a gelui de constructie Gel Builder 3 in 1 Extra Thick permite un timp mai indelungat de modlare a gelului, fara ca acesta sa curga inspre cuticule .

Folisirea gelului Gel Builder 3 in 1 Extra Thick va va ajuta sa castigati timp pretios intrucat acesta va permite crearea cobstructiei in gel intr-un singur pas , fara a mai avea nevoie sa aplicati gel de baza sau gel de sigilare .

Totusi, daca peste constructia cu Gel Builder 3 in 1 Extra Thick aplicati culoare, este obligatorie aplicarea unui strat de gel de sigilare peste gelul de culoare.

Cum se foloseste Gel Gel Builder 3 in 1 Extra Thick ?
Dupa pregatirea unghiei , se aplica un strat de Gel Builder 3 in 1 Extra Thick   , fara a se atinge cutícula sau pielea din jurul unghiei ,se modeleaza pana la obstinerez formei dorite si se usuca sub lampa. Se degreseaza cu Cleaner

Sfat Nailish: La scoaterea mainilor din lampa va sfatuim sa asteptati 1-2 minute inainte sa degresati . Folosirea cleaner-ului peste gelul cald ii inlatura din stralucire. 

Timpul de uscare al gelului de baza Gel Builder 3 in 1 Extra Thick este de 60 de secunde sub lampa LED, si 120 de secunde sub lampa UV. 

Capacitate neta: 50 ml

Made in Germany

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou