Gel Fiber Glass 50ML
Geluri de constructie, Builder, Modelare , Manichiura Nailish

Preferatul a 80% din clientele noastre si cel mai apreciat gel de constructie din gama Nailish , Gel Builder Fiber este un Gel de constructie transparent, cu densitate medie, autonivelant. Acest gel prezinta aceleasi proprietati si calitati ca si gelurile imbogatite cu fibra de sticla, fara insa a contine particule de fibra de sticla, ceea ce ii confera avantajul unei transparente cristaline de invidiat.
255,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum
Ultimele produse in stoc

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ce este Gel Builder Fiber ?

Gel Builder Fiber este produsul ideal pentru unghiile dificile, pe care constructiile rezista cu greu 4 saptamani , cum este cazul coafezelor sau clientelor cu unghii foarte moi. Gel de constructie transparent, cu densitate medie, autonivelant, Gel Builder Fiber prezinta aceleasi proprietati si calitati ca si gelurile imbogatite cu fibra de sticla, fara insa a contine particule de fibra de sticla, ceea ce ii confera avantajul unei transparente cristaline de invidiat.

De ce sa folositi gelul de constructie Gel Builder Fiber?
Gel Gel Builder Fiber este un gel foarte usor de lucrat, foart rezistent, ce confera o rezsitenta de peste 4 saptamani chiar si unghiilor cele mai dificile . 

Cum se foloseste Gel Gel Builder Fiber?

Dupa aplicarea si uscarea gelului de de baza Gel Magic Base , se aplica un strat de Gel Builder Fiber , fara a se atinge cutícula sau pielea din jurul unghiei , se modeleaza pana la obtinerea formei dorite  si se usuca sub lampa.

Timpul de uscare al gelului de constructie Gel Builder Fiber este de 60 de secunde sub lampa LED, si 120 de secunde sub lampa UV. 

Capacitate neta: 50 ml

Made in Germany 

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou