Gel Perfect Builder 3 in1 15ML
Geluri de constructie, Builder, Modelare , Manichiura Nailish

Gel Perfect Builder 3 in1 50ML este un Gel  transparent monofaza adaptat pentru tehnicianul ce cauta un gel de constructie auto nivelant. Acest gel se poate folosi atat ca gel de baza, cat si ca gel de constructie si gel de sigilare .Un gel ideal atat pentru unghii de salon cat si pentru unghii artistice, ce va va permite un castig de timp fenomenal .
113,45 lei
Fara TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ce este Gel Perfect Builder 3 in1  ?

Gel Gel Perfect Builder 3 in1 este un gel monofaza auto nivelant, ce se foloseste in constructia unghilor cu gel. 

De ce sa folositi gelul de consructie Gel Perfect Builder 3 in1?
Gel Gel Perfect Builder 3 in1 este un gel foarte usor de lucrat pentru tehnicienii care apreciaza gelurile autonivelante . Densitatea medie a gelui de constructie Gel Perfect Builder 3 in1 permite un castig de timp considerabil intrucat acesta se auto-egalizeaza, fiind nevoie de a pili foarte putin sau chiar deloc dupa realizarea constructiei. 

Folisirea gelului Gel Perfect Builder 3 in1va va ajuta sa castigati timp pretios intrucat acesta va permite crearea cobstructiei in gel intr-un singur pas , fara a mai avea nevoie sa aplicati gel de baza sau gel de sigilare .

Totusi, daca peste constructia cu Gel Perfect Builder 3 in1 aplicati culoare, este obligatorie aplicarea unui strat de gel de sigilare peste gelul de culoare.

Cum se foloseste Gel Gel Perfect Builder 3 in1?
Dupa pregatirea unghiei , se aplica un strat de Gel Perfect Builder 3 in1  , fara a se atinge cutícula sau pielea din jurul unghiei ,se modeleaza pana la obtinerea formei dorite si se usuca sub lampa. Se degreseaza cu Cleaner

Sfat Nailish: La scoaterea mainilor din lampa va sfatuim sa asteptati 1-2 minute inainte sa degresati . Folosirea cleaner-ului peste gelul cald ii inlatura din stralucire. 

Timpul de uscare al gelului  Gel Perfect Builder 3 in1este de 60 de secunde sub lampa LED, si 120 de secunde sub lampa UV. 

Capacitate neta: 15 ml

Made in Germany 

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou