Top Coat Fara Strat de Dispersie Magic Gloss

Top Coat Fara Strat de Dispersie Magic Gloss este cu siguranta cel mai apreciat gel de sigilare din gama Nailish ! Clientele noastre iubesc gelul de sigilare Top Coat Fara Strat de Dispersie Magic Gloss datorita multuplelor sale calitati: fluiditate ridicata, luciu intens si de durata, rezsitenta la zgarieturi, flexibilitate. 

92,00 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum
Stoc epuizat

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Top Coat Fara Strat de Dispersie Magic Gloss este un gel de sigilare cu multiple caltait, ceea ce il transforma intr-un produs extrem de apreciat de catre tehnicieni.
De ce Top Coat Fara Strat de Dispersie Magic Gloss este un gel de sigilare pentru unghii desoebit?
Pentru ca imbina toate calitatile necesare unui top coat: fluiditate ridicata, luciu intens si de durata, rezsitenta la zgarieturi, flexibilitate.

Mod de utilizare Top Coat Fara Strat de Dispersie Magic Gloss:

Dupa realizarea constructiei unghiei si aplicarea gelului de culoare dorit, aplicati un strat subtire de Top Coat Fara Strat de Dispersie Magic Gloss si uscati sub lampa.
Timpi de uscare: 120 sec sub lampa LED SI 180 sec sub lampa UV

Fiind un gel de sigilare fara dispersie, acest produs nu se degreseaza. Va sfatuim ca in cazul aplicarii uleiului pe cuticule , sa curatati unghia cat mai bine dupa ce uleiul a fost absorbit de cuticula, pentru a prezerva cat mai mult luciul ineglabil al gelului de sigilare Magic Gloss.

Continut net : 11 ml

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou