Oja Semipermanenta Color Duck Blue
Oje Semipermanente Nailish

O culoare pe cat de originala pe atat de cautata,  Oja Semipermanenta Color Duck Blue va propune un albastru cu usoara tenta de verde smarald pe care clientele o adora .

59,50 lei
cu TVA
* Prețul afișat nu include transportul

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Oja Semipermanenta Color Duck Blue din gama de oje semipermanente L’Apothoese Nailish a fost special creata pentru a satisface nevoile color mai exigenti tehnicieni  de unghii. 

Gama de oje semipermanente L’apotheose vei gasi atat culori mate, cat si culori cu particule de sidef sau granule cu glitter. In functie de alegerea ta , cu ojele semipermanente din gama L’Apotheose poti face manichini in culori  clasice, neon si glitter . 

De ce sa folosesti Oja Semipermanenta Color Duck Blue:

⭐️ Oja semipermanenta Color Duck Blue are baza semipermanenta deja integrata ceea ce iti permite realuzare unei manichiuri intr-un timp mult mai scurt. Porti reduce timpul de realizare a manichiurii cu pana la 20 de minute , numai datorita acestui avantaj 
⭐️ Oja Semipermanenta Color Duck Blue precum toate ojele semipermanente din gama L’apotheose sigura o rezistenta pe unghie de pana la 4-6 saptamani. 

⭐️ Oja Semipermanenta Color Duck Blue este o oja semipermanenta foarte pigmentata si cu o putere de acoperire ridicata, ce acopera perfect dintr-un singur strat. Se recomanda totusi in strat subtire, pentru a permite ojei semipermanente o uscare optimala. 
⭐️ Oja Semipermanenta Color Duck Blue precum si toate culorile din gama de oje semipermanente L’apotheose se pot folosi atat la aplicarea clasica a ojei semipermanente, cat si la aplicarea cu apex.

⭐️ Oja Semipermanenta Color Duck Blue precum si toate culorile din gama de oje semipermanente L’apotheose se aplica cu succes si pe manichiura facuta cu acryl sau gel, cu conditia ca topul folosit sa fie unul flexibil.

Produs fabricat in Uniunea Europeana 
Gramaj: 11 ml

Mod de utilizare a Ojei Semipermanente Color Duck Blue:

1. Prima etapa consta in a pregati unghia naturala  (se da forma unghiilor, se imping si se indeparteaza cuticulele, apoi se indeparteaza stratul de cheratina al unghiei naturale cu o pila buffer.)

2. Oja Semipermanenta Color Duck Blue avand deja baza semipermanenta integrata, la aceasta etapa se aplica direct stratul de culoare si se usuca sub lampa LED 60 secunde, sau 2 minute sub lampa UV. Datorita concentatiei mare de pigment se recomanda aplicarea in strat foarte subtire , pentru a asigura o uscare optima . 

3. Se sigileaza cu Top Coat Soak off sau cu Top Coat Magic Gloss  si se usuca 60-90 de secunde in lampa LED sau 3-4 minute in lampa UV; 
4. Se degreseaza prin stergerea unghiilor cu Cleaner.

SFATUL NAILISH :
Nu degreasati unghiile imediat dupa scoaterea de sub lampa . Lasati unghiile sa se « raceasca » 1 minut si abia apoi degresati, pentru a asigura manichiurii un luciu cat mai puternic . 

Mod de indepartare a Ojei Semipermanente Color Duck Blue:

Oja Semipermanenta Color Duck Blue se poate indeparta prin dizolvare cu lichidul special Soak Off Remover, sau cu Acetona Pura.

Se ia o foita de aluminium in care se pune un servetel de unghii . Se imbiba servetelul de unghii cu lichid Soak Off Remover si se impacheteaza unghiile in foitele astfel pregatite , timp de 6-7 minute . 

Pentru metoda de indepartare prin inmuiere: se pune intr-un recipient sau in capsule speciale acetona sau Soak off remover si se lasa unghiile la inmuiat pentru 6-7 minute.

Odata timpul scurs, se scot unghiile din lichid si se indeparteaza resturile de produs cu ajutorul unui impingator de cuticule .

Fișa cu date

CULOARE
Albastru
Verde
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou