• -40%

Nail Prep 10ML
Pregatirea unghiei Nailish

Nail Prep Nailish este un agent de deshidratare, va elimina toate reziduurile grase sau sebumul unghiilor pentru o mai bună rezistenta a constructiei. Acționează pe unghie timp de 30 de minute, este suficientă o singură trecere, nu este nevoie să se aplice in mai multe straturi. Nail Prep se aplică înainte de Nail Bonder sau Primer cu acid și se usucă aproape instantaneu pe unghie la aer liber.
19,66 lei Castiga 40%
32,77 lei
Fara TVA
* Prețul afișat nu include transportul
✔️
Puteti avea acest produs
cu -15% reducere
Descoperiți cum

Noutăți

Noutăți

Produse similare (Alte produse din aceeași categorie)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

PRODUSE PREGĂTIRE UNGHII:


NAIL PREP: Nail Prep Nailish este un agent de deshidratare, va elimina toate reziduurile grase sau sebumul unghiilor pentru o mai bună rezistenta a constructiei. Acționează pe unghie timp de 30 de minute, este suficientă o singură trecere, nu este nevoie să se aplice in mai multe straturi. Nail Prep se aplică înainte de Nail Bonder sau Primer cu acid și se usucă aproape instantaneu pe unghie la aer liber.

Nail BONDER: Nail Bonder Nailish este un agent de aderență FĂRĂ ACID. Asigură o mai bună aderență a gelurilor / pudrei acrilice / lacurilor semipermanente la unghii (până la 4 săptămâni). Nail Bonder se usucă în 1 minut în aer liber. Acționează ca o bandă dublă ce se lipeste de unghie și rămâne lipicioasă. Din acest motiv, rămâne strălucitor si dupa ce se usuca.

PRIMER CU ACID: este un agent de aderenta cu acid. Asigură o aderență mai bună pe unghiile care au dificultăți în a ține geluri / rășini / lacuri semipermanente. Creează micro-găuri pe placă, deci este imperativ să o puneți doar pe partea nou crescuta a unghiei pentru a nu slăbi placa de fiecare dată. Se usucă într-un minut în aer liber.
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Înregistrare cont nou